meet the boss L

Meet the Boss

7 februari, 2017

Meet the Boss

Meet the Boss is een zinderende debatwedstrijd! Leerlingen van (2-4) verschillende middelbare scholen gaan in debat met elkaar én ze binden de strijd aan met een 'boss', een topmanager van een Jet-Net bedrijf. Er wordt gedebatteerd over stellingen op het snijvlak van technologie en maatschappij. De

leerlingen zijn vooraf aangewezen als voor-of tegenstanders van de stelling en komen goed beslagen ten ijs. De 'boss' is voorzitter van een drie koppige jury. Hij of zij leidt het debat in en discussieert mee. Als het debat is afgelopen, kiest de 'boss' welke school zich het beste heeft geweerd.

 

Elk jaar organiseren verschillende Jet-Net bedrijven voorrondes, die plaatsvinden in januari, februari of maart. De winnaars van de voorrondes treffen elkaar tijdens de landelijke finale in april, waarbij zij uitgedaagd worden door een top CEO.

 

Meet the Boss wordt in nauwe samenwerking georganiseerd met het Nederlands Debat Instituut.

Voorronde

Op 7 februari 2017 heeft Philips Jet-Net, in samenwerking met Philips Lighting en ASML een voorronde van Meet The Boss georganiseerd. Tijdens deze voorronde hebben diverse scholen uit de regio (Jan van Brabant College-Helmond, van Maerlantlyceum-Eindhoven, Sondervick College-Veldhoven, Strabrecht

College-Geldrop, Heerbeeck College-Best, Dr. Knippenbergcollege-Helmond, Frits Philips Lyceum-Eindhoven) deelgenomen. De winnaar van de Nederlandstalig versie is het Strabrecht College uit Geldrop en de winnaar van de Engelstalige versie is SG Augustinianum uit Eindhoven. Zij zullen elkaar weer treffen tijdens de finale.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.