youth video l
dec 16, 2020

Video’s 2020 – Youth and Technology

Gemiddelde leestijd: 3-5 minuten

Het was een jaar vol digitale content waaronder deze vijf video’s.

Dit jaar heeft er een online-editie Dutch Technology Week plaatsgevonden. Philips leverde de eerste aflevering van de vijf inspirerende techvideo's. Het thema is de Micro:bit, waarmee kinderen anderhalvemeter afstandsdetector leerden programmeren.
image

Ook PSV maakte ook een video van het Micro:bit project voor de #PSVWESTANDTOGETHER.
image

De Expeditie 7 werelden van techniek is een initiatief van Jet-Net & TechNet. Op dit online platform kunnen leerlingen van alle scholen in Nederland het hele jaar door aan de slag met techniek en technologie. Philips heeft samen met Jet-Net & TechNet een video ontwikkeld, als onderdeel van een lesbrief. 
image

Voor het digitale platform van de PSV Brainport Scholenchallenge ontwikkelde de deelnemende bedrijven video’s. Bij Philips ontdekt Phoxy hoe het ziekenhuis zoals we dat nu kennen geleidelijk aan in een ‘gezondenhuis’ verandert, dat de spelers (en ons) helpt om juist níet ziek te worden. 
image

Ruim 120 jongeren die afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben verricht op het gebied van wetenschap, technologie en maken, werden in een onlinecampagne in het zonnetje gezet. Hans de Jong (President Philips Nederland) nam een van de felicitatieboodschappen op voor de talenten.

Deel op social media

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.