Sonicare DiamondClean Sonische, elektrische tandenborstel

Sonicare DiamondClean Sonische, elektrische tandenborstel

5 poetsstanden, 2 opzetborstels, Oplaadglas, USB-reisoplader HX9332/04 Soortgelijke producten zoeken

Reviews & awards

1 - 8 van 88 beoordelingen :

  • 2011-12-01

    consumentenbond.nl

    Een sonische tandenborstel met vijf poetsstand. Fraai vormgegeven.

    • Verwijdert plak goed
    • Lange oplaadtijd
  • 2013-06-14

    besteproduct.nl

    Wil je een mooi wit gebit met uitstekende poetsresultaten en wil je dat voornamelijk in stijl doen, kies dan voor de DiamondClean. Er is geen mooiere tandenborstel op de markt. Als je dezelfde poetsresultaten wilt behalen als met deze DiamondClean,...

    • Lange gebruiksduur Voor een mooi wit gebit met uitstekende poetsresultaten 5 poetsstanden Makkelijk wendbare borstelkop
    • Je betaalt bij de DiamondClean voornamelijk voor uiterlijk vertoon en mooi afgewerkte materialen Bediening: omslachtig en totaal niet over nagedacht
  • 2013-09-06

    designawards.com.au

    Philips HX9332

  • 2014-07-01

    consumentenbond.nl

    Philips HX9332/04

  • 2015-04-24

    kieskeurig.nl

    Philips HX9332/04

  • 2015-09-06

    kieskeurig.nl

    Philips HX9332/04

  • 2015-11-13

    kieskeurig.nl

    Philips HX9332/04

  • 2015-11-26

    consumentenbond.nl

    Philips HX9332/04

  • alaTest.nl

    alaTest heeft 959 reviews verzameld en geanalyseerd voor Philips Sonicare DiamondClean HX9332. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 voor andere Tandverzorging.

    Conclusie : Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 88/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 84/100....

    Volledige beoordeling lezen

Tevreden of niet, we horen graag uw mening!

Schrijf een review en help anderen de juiste keuze te maken!

Schrijf een review

Prijzen

ADIA Design Award

Philips HX9332

Consumentenbond ´Beste uit de test´

Philips HX9332/04

KIESKEURIG.NL - Best Reviewed - maart 2015

Philips HX9332/04

KIESKEURIG.NL - BEST REVIEWED - AUGUSTUS 2015

Philips HX9332/04

KIESKEURIG.NL - BEST REVIEWED - OKTOBER 2015

Philips HX9332/04

BESTE UIT DE TEST consumentenbond - DEC 2015

Philips HX9332/04

b2c.r11-write-a-review-banner.review-banner-image

Tevreden of niet, we horen graag uw mening!

Schrijf een review en help anderen de juiste keuze te maken!

Schrijf een review

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in