Radiologie oplossingen die samen met u de klinische besluitvorming en efficiëntie verbeteren

Wij begrijpen dat het leveren van kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg betekent dat u rekening moet houden met vele behoeften. U heeft radiologische beelden nodig van hoge kwaliteit voor snelle, betrouwbare besluitvorming. Een nauwe samenwerking is van essentieel belang om de informatie snel naar de juiste persoon door te sturen. Patiënten eisen kwaliteit, meer op hen persoonlijk toegesneden zorgverlening en aandacht voor hun persoonlijke situatie.

 

Dit moet allemaal worden gerealiseerd tegen lage kosten. Al met al een ingewikkelde formule.

 

In onze doorlopende samenwerking met u richten wij onze innovaties op het bieden van radiologie oplossingen voor uw uitdagingen. Samen creëren we de toekomst van de gezondheidszorg.

 

Meer informatie over onze radiologie oplossingen.

Contact
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Vereist veld
Meer informatie?

Onze toewijding voor hoogwaardige zorg bij radiologisch onderzoek

Video - Image comparing IMR, iDose and FBP to see image quality


Klinische prestaties nastreven

Wetenschappelijke, klinische en technische ontwikkelingen op het gebied van radiologie, beeldkwaliteit, kwantificering en anatomische intelligentie kunnen ervoor zorgen dat u meer vertrouwen krijgt in diagnoses en u helpt de behandeltrajecten te bepalen.
Video - A woman getting a mammogram


Ervaringen van patiënten verbeteren bij radiologisch onderzoek

Philips levert radiologische beelden van hoge kwaliteit voor een uitgebreide reeks klinische procedures bij lage dosisniveaus, en zorgt zo voor meer gemoedsrust bij de patiënt. Het comfort van de patiënt wordt verhoogd door de onderzoeksduur te verkorten en een rustgevende omgeving te bieden.
Video - A clinician explaining Philips radiology's economic value


De economische waarde verzekeren

Vertrouw op onze klinische expertise voor het implementeren van toonaangevende processen om de verwerkingscapaciteit voor patiënten te vergroten en verbeteringen in kosten, kwaliteit en algehele operationele prestaties te realiseren.