NL-Banner-topic-page

Onze stofzuigers

Als gevolg van de investeringen in onze technologie, beschikt ons stofzakassortiment over een ongeëvenaarde zuigkracht, innovatieve en efficiënte zuigmonden die geweldige prestaties leveren.
Meer lezen over stofzuigers met stofzak

Philips stofzuigers worden voortdurend bijgewerkt in onze innovatiecentra in Europa en Azië om betere manieren te vinden om goede kwaliteit te leveren. De Philips-stofzuigers met stofzak zijn een essentieel onderdeel van het Philips-stofzuigerassortiment en krijgen de volle aandacht van onze ontwerpteams. Als gevolg van de investeringen in onze technologie, beschikt ons stofzakassortiment over een ongeëvenaarde zuigkracht en innovatieve en efficiënte zuigmonden die geweldige prestaties leveren. Bovendien hebben we aandacht voor het afvoerproces van de stofzak en zorgen wij ervoor dat die op een hygiënische manier en makkelijk kan worden weggegooid. Onze stofzuigers met stofzak beschikken over welontworpen filters met gelaagde filtersystemen waardoor de lucht die de stofzuiger verlaat schoner is dan de lucht die wordt ingezogen. Ons stofzakassortiment biedt uitstekende schoonmaakoplossingen voor uw tapijt en harde vloer.
   
 • Hoge zuigkracht
 • Stofkamer tot 5 l
 • Krachtige prestaties, standaard s-zakken

De stofzuiger zonder stofzak werd gebouwd met behulp van de Philips PowerCyclone-technologie, die stof en vuil op de meest efficiënte manier scheidt voor een grondige schoonmaakbeurt.
Meer lezen over stofzuigers zonder zak

De stofzuiger zonder stofzak werd gebouwd met behulp van de Philips PowerCyclone-technologie, die stof en vuil op de meest efficiënte manier scheidt bij opname in de stofzuiger. Een stofzak is daarom onnodig en de stofzuiger is ontworpen voor duurzame prestaties. Deze apparaten verzamelen het vuil in een kleine vergaarbak die kan worden leeggemaakt wanneer nodig, zonder daarbij aan zuigkracht in te boeten tijdens het schoonmaken. De stofvergaarbak is zichtbaar zodat u kunt zien als het vuil zich ophoopt, waardoor het makkelijk is de vergaarbak leeg te maken als hij vol is. Alle onze stofzuigers zonder stofzak leveren krachtige prestaties voor een grondige schoonmaakbeurt. Ze zijn krachtig, maar gebruiksvriendelijk.
   
 • PowerCyclone-technologie
 • Eenvoudig te legen stofbak
 • Verkrijgbaar met AeroSeal-zuigmond

Onze innovatieve oplossingen, op basis van de Tripe Acceleration-technologie, combineren stofzuigen, nat dweilen en drogen waardoor elke harde vloer met behulp van water moeiteloos wordt schoongemaakt.
Meer lezen over stofzuigers voor nat gebruik

De Philips natte stofzuigers zijn gebruiksvriendelijk en leveren superieure schoonmaakprestaties terwijl u tijd, energie en water bespaart. Voor een grondige schoonmaakbeurt van uw harde vloer, hebt u schoon water nodig. Onze innovatieve oplossingen, op basis van de Tripe Acceleration-technologie, combineren stofzuigen, nat dweilen en drogen waardoor elke harde vloer met behulp van water moeiteloos wordt schoongemaakt. Droog of plakkerig vuil, fijn stof of kruimels, de Philips natte stofzuigers verwijderen alles in één moeite en laten elke vloer kraaknet achter. Ze zijn zacht voor de vloer en brengen de originele glas terug. Geschikt voor alle harde vloeren, zoals hout, laminaat, tegels, natuursteen, vinyl. En veel belangrijker: u kunt uw dweil en emmer vervangen terwijl u tegelijk stofzuigt! Zo bespaart u tijd en moeite en hoeft u niet aan resultaten in te boeten. Minder werk - meer tijd voor de goede dingen in het leven.
   
 • Zuigt, dweilt en droogt in één moeite
 • Superieure prestaties voor alle harde vloeren
 • Bespaar 50% van de inspanning in 50% van de tijd.

De Philips robot stofzuiger past de nieuwste innovaties op een handige manier toe.
Meer lezen over robot stofzuigers

De Philips-robotstofzuiger past de nieuwste innovaties op een handige manier toe. Nu kunt u elke dag thuiskomen naar een schone vloer. Druk gewoon op de knop en laat de Philips-robot het werk doen. Het krachtige zuigsysteem en de zijborstels van de robotstofzuiger verwijderen stof, vuil en dierenhaar van uw vloer. De robotstofzuigers gaat zelfs tot in de kleinste hoekjes en langs de muur. De filter houdt het fijn stof en de partikels vast zodat uw vloer vrij is van vuil. Voor een grondige schoonmaakbeurt combineert u de nieuwe robotstofzuiger met een Philips-kruimelzuiger of een Philips AquaTrio.
   
 • Maakt uw vloer voor u schoon
 • Maakt schoon met een druk op de knop

De Philips steel stofzuiger is de beste oplossing voor een dagelijkse schoonmaakbeurt of om gericht schoon te maken.
Meer lezen over steel stofzuigers

De Philips-steelstofzuiger maakt u het leven makkelijk met een druk op de knop. Het is de beste oplossing voor een dagelijkse schoonmaakbeurt of om gericht schoon te maken. Philips-steelstofzuigers bieden geweldige prestaties. Gebruiksvriendelijk, luchtstroom zonder stofzak en makkelijk te manoeuvreren zodat u ook de moeilijk bereikbare plaatsen moeiteloos kunt schoonmaken. De duurzame zuigkracht garandeert dezelfde schoonmaakprestaties van begin tot einde. Zacht op alle vloertypes, zoals tegels, hout, natuursteen en ook geschikt voor tapijt. Kies uw favoriet uit ons assortiment: van onze krachtige 2-in-1 snoerloze steelstofzuigers voor vloeren en meubels tot compacte stofzuigers met snoer en HEPA-filter.
   
 • Gebruiksvriendelijke 2-in-1 buizen
 • Langdurige zuigkracht
 • Zowel met als zonder snoer te gebruiken

De kruimelzuiger is optimaal geschikt voor een snelle schoonmaakbeurt. Een Philips kruimelzuiger is een makkelijke oplossing om het dagelijks vuil en stof aan te pakken dat zich thuis of in uw auto ophoopt.
Meer lezen over kruimelzuigers

Een kruimelzuiger is optimaal geschikt voor een snelle schoonmaakbeurt. Een Philips-kruimelzuiger is een makkelijke oplossing om het dagelijks vuil en stof aan te pakken dat zich thuis of in uw auto ophoopt. Of als er iemand plots iets morst, de kruimels na het eten, dierenharen kunnen allemaal ineens worden aangepakt. De cyclonische luchtstroom zonder stofzak en het aerodynamische neusontwerp garanderen een efficiënt schoonmaaksysteem. Onze kruimelzuigers zijn gebruiksvriendelijk, licht en ergonomisch en worden met alle benodigde accessoires geleverd voor elke schoonmaaktaak: van delicate oppervlakken, zoals een bank tot moeilijk bereikbare plaatsen en zelfs tapijten en harde vloeren. Tot slot leveren ze een hoge zuigkracht, waardoor uw schoonmaakbeurt efficiënt is Kies uw favoriet uit ons uitgebreid assortiment kruimelzuigers: Met snoer of Snoerloos, Wet & Dry, Lichtgewicht, Thuis en Auto. Maak u het leven makkelijk met een Philips-kruimelzuiger.
   
 • Cyclonaal systeem zonder stofzak
 • Om thuis en in de auto schoon te maken
 • Uitgebreid assortiment van accessoires

Ontdek onze stofzuiger video's

Banner AquaTrio Topic page_NL
Bladeren Geniet van uw ervaring...

PowerPro

PowerCyclone

PowerCyclone-technologie scheidt lucht en stof in één moeite
De PowerCyclone-technologie levert schoonmaakresultaten in één moeite met behulp van 3 zeer efficiënte stappen:

1 - Lucht komt snel de PowerCyclone binnen dankzij de rechte
en vlakke luchtinlaat.
2 - De gebogen luchtgeleider stuwt de lucht snel omhoog in de cyclonische kamer.
3 - Bovenaan de cyclone scheiden de uitlaatbladen het stof effectief van de lucht

AeroSeal-zuigmond

AeroSeal-zuigmond vangt op drie manieren meer stof en pluis per streek op:

- De speciaal ontworpen zoolplaat creëert een luchtdichte verzegeling voor optimale zuigkracht
- De verzegeling opent de vezels in uw tapijt om ook diep stof te verwijderen
- Optimale luchtstroom brengt al het stof snel in de cyclone

Eenvoudig te gebruiken

Eenvoudig te legen stofbak

 •  De unieke vorm en het gladde oppervlak van de stofbak zijn zodanig ontworpen dat u stof kunt wegwerpen zonder dat daarbij stofwolken ontstaan. Het stof wordt aan één kant van de bak verzameld en glijdt gelijkmatig in de vuilnisbak.

Handig ontwerp

Wat het uiterlijk van ons assortiment betreft, leggen wij de nadruk op een doelgericht ontwerp met grote wielen, stevige handgrepen en nieuwe kleuren.

We hebben de gebruikersinterface verbeterd.

- Eenvoudig te bedienen knoppen
- Eenvoudig om koppelingen los te maken
- Makkelijk bedienbare telescopische stelen
- Grote wielen

PerformerPro

Revolutionary
AirflowMax Technology

Optimaliseert de luchtstroom binnen het stofcompartiment, waardoor de stofzak zich op een uniforme manier ontvouwt. Deze beide elementen zorgen voor de hoogste zuigkracht, zelfs wanneer de stofzak vol raakt*. Ook dan blijft het vermogen onveranderd.

*Zuigkracht getest in overeenstemming met de internationale norm IEC 60312-1, getest door een extern keuringsinstituut SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH (Philips Consumer Lifestyle B.V., augustus 2012)

TriActive+-zuigmond

De gepatenteerde, geavanceerde nieuwe zuigmond van Philips combineert 3 handelingen in 1: de grote opening vooraan zuigt ook de grotere stukken en kruimels op. De unieke zoolplaat opent het tapijt voorzichtig en verwijdert het vuil dat zich diep in het tapijt heeft genesteld. Met de zijborstels wordt ook vuil en stof dat zich dicht bij muren en meubelen bevindt, verwijderd.

SmartLock-koppeling

Onze telescopische stelen zijn makkelijk uitschuifbaar en schuiven snel in met snelle ontgrendelknoppen. 

AquaTrio

Sneldraaiende borstels


Krachtige, maar zachte microvezelborstels leveren een indrukwekkende 6700 tpm om efficiënt vuil, vloeistoffen en vlekken te verwijderen en kunnen worden aangepast aan de verschillende vormen van de vloer, tot in de kleinste hoek. De borstels zijn zelfreinigend aangezien er tijdens het hele proces een constante stroom is van schoon water uit de watertank, dat in combinatie met de kracht van de draaiende borstels, het vuil naar de afvalwatertank wegdrijft.

Triple-Acceleration-technologie

De AquaTrio van Philips zuigt, dweilt en droogt harde vloeren in één handeling. Dit bespaart u tot wel 50% tijd en moeite. De sneldraaiende microvezelborstels verwijderen in één beweging grondig vuil, vlekken en vloeistoffen voor een perfect resultaat.

Triple-Acceleration-technologie voert drie handelingen tegelijk uit:

– Cyclonisch stofzuigen: zuigt stof en los vuil efficiënt op
– Nat dweilen: de eerste sneldraaiende borstel verwijdert vlekken en gemorste vloeistoffen
– Drogen: de tweede sneldraaiende borstel absorbeert het overblijvende water, waardoor de droogtijd tot 50%* korter wordt

* Vergeleken met stofzuigen met een stofzuiger van 2200 W en normaal dweilen

Philips 40 jaar innovatie in Floor Care

Philips maakte in 1951 zijn debuut in het onderhoud van vloeren met de introductie van de SZ325 en SZ250. Tijdens deze beginjaren verkocht Philips stofzuigers die door een plaatselijke, Nederlandse fabrikant werden gemaakt. In 1972 integreerde Philips de afdeling Floor Care. Tijdens de voorbije 40 jaar bracht Philips innovatieve, welontworpen producten op de markt, gericht op krachtige schoonmaakprestaties. Met producten zoals de telescopische steel en infrarood afstandsbediening stond Philips aan de wieg van de vooruitgang in schoonmaaktoestellen, met verbeteringen inzake gebruiksvriendelijkheid en manoeuvreerbaarheid. We zijn trots op onze producten, zoals de Performer, met een ongeëvenaarde zuigkracht de krachtigste stofzuiger ooit.


Klik op de pijlen of cirkels om de volledige reis te bekijken.

1951 - Het Begin: De eerste Philips stofzuigers

In 1951 maakte Philips zijn debuut in de vloerverzorgingsmarkt met de verkoop van stofzuigers, geproduceerd door de Nederlandse fabrikant Van Der Heem

1964

1964 - Philips introduceert een stofzuiger met een beweegbare slangverbinding en snoerspoel, een geavanceerd schoonmaaktoestel voor zijn tijd en een stap vooruit betekende inzake manoeuvreerbaarheid.

1972 - Philips Floor Care is geboren

In 1972 integreerde Philips Floor Care binnen Philips met de aankoop van de Nederlandse fabrikant Van Der Heem.

Jaren 80 - Innovatie

De jaren 80 zagen nog meer innovatie door Philips met de introductie van de afstandsbediening met snoer en het AFS-microfilter, ontworpen om stof uit te filteren zodat de uitlaatlucht schoner wordt.

Jaren 90 - Nieuwe eigenschappen

In de jaren 90 behoudt Philips zijn focus op nieuwe innovaties die superieure prestaties garanderen en introduceert de infrarode afstandsbediening, nieuw op de markt. Deze nieuwe toepassing maakt stofzuigers nog gebruiksvriendelijker. In dit decennium hebben we ook de turbo compressormotor gelanceerd, een efficiënte, compacte motor die ons toelaat om kleine, krachtige stofzuigers zoals de Mobilo te creëren.

2000-2005 - Zuigmond-technologie

Philips heeft zich al lang op de zuigmondtechnologie toegelegd, een essentieel onderdeel van de stofzuiger. De SuperParquet-zuigmond met draaiende microvezelpads, geïntroduceerd in 2001, werd snel gevolgd door de TriActive-zuigmond in 2003. Deze legendarische zuigmond heeft nog steeds een stevige reputatie bij de eigenaars van onze stofzuigers.

2005-2010 - Compact en zonder stofzak2005-2010 - Compact & Bagless

In 2001 werden, samen met de Specialist, compacte stofzuigerassortimenten geïntroduceerd, die veelzijdige schoonmaakoplossingen bieden.

Met de lancering van de populaire Marathon in 2005, gooide Philips zich in de categorie van de stofzuigers zonder stofzak met een hoog en duurzaam schoonmaakvermogen.

Philips bleef ook innoveren in de categorie van de stofzuigers met stofzak. Ons sterproduct, de Performer, de best verkopende Philips-stofzuiger, kreeg al een plaatsje in meer dan 1,8 miljoen huishoudens en blijft een topper.

2010 en later

We blijven onze designvormgeving en innovatieve nieuwe technologieën toepassen om te garanderen dat onze stofzuigers uitstekend blijven presteren. Bij elke nieuwe introductie zijn onze producten nog meer geavanceerd dankzij nieuwe toepassingen en technologische verbeteringen.

Vol innovatiedrang en voortdurend geïnspireerd door de mensen die onze stofzuigers gebruiken, zijn we ervan overtuigd dat het beste nog moet komen. We willen u verrassen met zorgvuldig ontworpen, innovatieve schoonmaakoplossingen die de beste resultaten opleveren op alle soorten vloer, zonder daarbij in te boeten aan design of prestaties.