Welkom. We verwachtten u al.

Philips TV

Ervaar hoe wij een nieuwe betekenis geven aan televisiekijken met ons ontwerp, Smart TV en smart interactie

Blader & ontdek

Ontdek onze
bekroonde Ultra HD-TV

Ambilight

Breng TV-kijken tot leven

In tegenstelling tot traditionele TV's zorgt Ambilight voor een zachte gloed rond uw beeld die de actie op het scherm met precisie volgt, waardoor uw kijkervaring nog meeslepender wordt.

U kunt zelfs de intensiteit van de gloed aanpassen en Ambilight programmeren om perfect te presteren ongeacht de kleur van de achterliggende wand—waardoor het perfect past bij ieder interieur.

Meer informatie Sluiten Bekijk Ambilight TV's Video afspelen
Klik hier en ontdek
Ambilight: INSCHAKELEN (driezijdig)/ INSCHAKELEN (vierzijdig)/ UITSCHAKELEN

Smart TV

Waarom zou u gewoon televisie kijken als u ook van een wereld met online entertainment, informatie en sociale netwerken kunt genieten in uw eigen huiskamer?

Met Philips Smart TV kunt u online televisie kijken en genieten van een ruim aanbod online apps, op internet surfen, films huren, in contact blijven met de wereld via Facebook en Twitter...en nog zoveel meer.

Meer informatie Sluiten Smart TV Privacy- & Cookie-Beleid Bekijk Smart TV's Video afspelen

Video aanbevelingen & zoekbalk

U zult nooit meer zeggen dat er "niets op TV is".

Ons aanbevelingsscherm geeft u suggesties op basis van uw kijkvoorkeuren en de zoekbalk laat u gemakkelijk zoeken naar uw favoriete video's en Smart TV apps, waardoor er altijd iets nieuws is om naar uit te kijken.

Apps

Selecteer, organiseer en geniet van apps op uw eigen manier. Van lifestyle-apps zoals Skype, Twitter, Facebook en Youtube naar video-on-demand, online TV, gaming, nieuws en apps om de weersverwachting te bekijken—het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de online wereld op uw TV te bereiken.

Skype

Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw oproepen en deel ervaringen met de belangrijkste mensen in uw leven, ongeacht waar ze zich bevinden. Met de Skype-app op uw TV kunt u met of zonder video bellen op het grote scherm. Controleer of uw TV een geïntegreerde camera heeft of dat een optionele camera is vereist.

Smart TV Cloud

Met de app Cloud TV op het dashboard van uw Smart TV hebt u via uw internetverbinding toegang tot honderden TV-kanalen. Gebruik deze app om uw favoriete video's, foto's, muziek en meer, online in de Cloud op te slaan en weer te geven. Geniet van de vrijheid om uw beleving te personaliseren door uw eigen aangepaste TV-kanalen vast te leggen.

Het is net alsof u uw eigen TV-station hebt.

Cloud TV-app

Uw Cloud TV-app en WiFi-verbinding zijn het enige wat u nodig hebt voor toegang tot honderden gratis en betaalde kanalen in de Cloud*. Zodra u de kanalen hebt uitgekozen die u het leukst vindt, kunt u uw account personaliseren door uw eigen My Channel-gedeelte te maken in de app.

*De beschikbaarheid van TV-kanalen verschilt per land.

Cloud Explorer-app

Gebruik de app Cloud Explorer om uw foto's en video's te bekijken en uw muziek te beluisteren op uw TV of...op elke andere TV die beschikt over deze app. Ga naar de Cloud Explorer-app op uw Cloud TV, meld u aan en geniet van alle content die is opgeslagen op uw Cloud. Eenvoudiger kan het niet.

Smart interactie

Uw TV. Uw huis. Uw beleving.

Sta in uw hele huis in verbinding met uw TV.

Deel content van uw smartphone of tablet met uw TV, van TV naar TV binnen uw huis, en zelfs van uw TV naar uw smartphone of tablet. U hebt altijd de regie in handen.

Meer informatie Sluiten Bekijk Smart TV's
iPhone, iPod, iPad, TV
 • Ontwerp

  Welkom in een compleet nieuwe wereld van televisieontwerpen.

  Philips TV heeft de grenzen van de traditionele TV overschreden om een nieuwe betekenis te geven aan hoe u televisie kijkt—en hoe televisie er uitziet—voor altijd.

  Van het concept tot en met de ontwikkeling, wij vinden schoonheid in zelfs de kleinste details. Wij combineren passie, creativiteit, en authentieke materialen om u ontwerpen, randen en standaarden te bieden die uw interieur en lifestyle verrijken.

  Meer informatie Sluiten Alle TV's bekijken Video afspelen
 • Randen-Less is more

  Hoe dunner de randen van de televisie, hoe meer ze lijken te versmelten met uw interieur. Want soms maakt iets dat onzichtbaar is de grootste indruk.

  Meer informatie Sluiten Alle TV's bekijken
 • Standaarden

  We hebben onze standaarden zo ontworpen dat onze televisies er lichter uitzien en lijken te zweven. Het resultaat? Televisies die er in alle details strak en mooi uitzien.

  Meer informatie Sluiten Alle TV's bekijken
 • Materialen en afwerking

  Van authentieke materialen tot neutrale en klassieke kleurencombinaties—de kwaliteitsmaterialen en -afwerkingen die wij gebruiken zijn speciaal geselecteerd om bij uw interieur te passen.

  Meer informatie Sluiten
  Alle TV's bekijken
 • Ultra HD- technologie

  Eisa-award

  Met onze bekroonde producten op het gebied van beeldkwaliteit zijn we vier stappen verder gegaan met onze nieuwste bekroonde innovatie: de Philips Ultra HD-TV. Deze TV biedt een ervaring die vier keer beter is dan een conventionele Full HD-TV.

  Dankzij meer dan acht miljoen pixels en onze unieke Ultra Resolution-upscalingtechnologie zien de beelden er beter uit, ongeacht de originele content. Geniet van verbeterde scherpte, een groter diepte-effect, superieur contrast, vloeiende en natuurlijke bewegingen, en perfecte details. Een venster naar een nieuwe wereld.

  Wij zijn niet de enigen die hier enthousiast over zijn; deze TV is bekroond als Beste Europese Ultra HD-TV van 2013. Ervaar zelf het verschil.

  Meer informatie Sluiten Ontdek Ultra Resolution Alle TV's bekijken
  Onze nieuwste innovatie, de Ultra Pixel HD Picture Quality-engine, tilt de beeldkwaliteit naar een compleet nieuw niveau.
  De algoritmen voor de beeldkwaliteit zetten elke vorm van input op uw scherm om in de beste Ultra HD-resolutie. Het resultaat: of u nu een onlinevideo bekijkt of speciaal geproduceerde Ultra HD-content, u profiteert van de ultieme Ultra HD-scherpte.
 • Pioniers in beeldkwaliteit

  De kans is groot dat de eerste TV die u ooit zag een Philips was. Waarschijnlijk was het zelfs de eerste TV die uw grootouders ooit zagen. Wij zijn sinds de jaren 40 van de vorige eeuw pioniers in de TV-industrie en wij hebben naam opgebouwd dankzij indrukwekkende innovaties en superieure beeldkwaliteit.

  En sinds we onze eerste TV introduceerden, hebben we onszelf ten doel gesteld u de best mogelijke innovaties aan te bieden. Of u nu televisie kijkt, op internet surft of games speelt, ervaar de meest duidelijke, scherpe, vloeiende en levendige beeldkwaliteit die mogelijk is. Ervaar de geschiedenis van Philips die heeft geleid tot de bekroonde beeldkwaliteit van nu.

  Meer informatie Sluiten Alle TV's bekijken Video afspelen
  Activeer vergroting
  vergrootglas
 • robot beweegt zich naar rechts robot beweegt zich naar links
  een TV robot beweegt zich in de TV

  PMR - Bekijk ieder detail

  Zou het niet geweldig zijn als actiescènes op TV realistischer waren? Dankzij Perfect Motion Rate van Philips zijn ze dat nu.

  Perfect Motion Rate is het gecombineerde resultaat van onze unieke videobewerking, aantal frames per seconde en de vernieuwingsfrequentie van ieder frame, perfecte dimming-mogelijkheden en achtergrondverlichtingstechnologie. Hoe hoger de PMR, hoe beter de beeldkwaliteit.

  Meer informatie Sluiten Video afspelen
 • Beweging
  Contrast
  Kleur
  Scherpte
  900 Hz PMR Ultra
  4 miljard pixels verwerkingskracht
  Zeer scherpe weergave van bewegingen en perfect vloeiende bewegingen
  Perfect contrast: 2.000.000 : 1
  Dynamisch contrast in 6400 verschillende zones
  Het diepste zwart en het helderste wit waardoor details in heldere en donkere scenes worden verbeterd
  Perfect color: 2250 biljoen kleuren
  Levendige kleuren met ultra-kleurtinten en natuurlijke huid- en wittinten
  Ultieme scherpte en echte natuurlijke beelden
  Perfect motion: 1400 Hz PMR
  2 miljard pixels verwerkingskracht
  Zeer scherpe weergave van bewegingen en perfect vloeiende bewegingen
  Perfect contrast: 2.000.000 : 1
  Dynamisch contrast in 6400 verschillende zones
  Het diepste zwart en het helderste wit waardoor details in heldere en donkere scenes worden verbeterd
  Perfect color: 2250 biljoen kleuren
  Levendige kleuren met ultra-kleurtinten en natuurlijke huid- en wittinten
  Super resolution: haarscherpe contouren en fijne details
  Ultra motion: 800 Hz PMR
  1 miljard pixels verwerkingskracht
  Zeer scherpe weergave van bewegingen en natuurlijk vloeiende bewegingen
  Ultra contrast: 500.000 : 1
  Dynamisch contrast in 6400 verschillende zones
  Het diepste zwart en het helderste wit
  Ultra color: 4 biljoen kleuren
  Levendige kleuren met mega-kleurtinten
  Super resolution: haarscherpe contouren en fijne details
  Mega motion: 200 Hz PMR
  Zeer scherpe weergave van bewegingen
  Ultra contrast: 500.000 : 1
  Dynamisch contrast in 6400 verschillende zones
  Het diepste zwart en het helderste wit
  Mega color: 69 miljard kleuren
  Levendige kleuren
  Advanced sharpness: haarscherpe contouren
  Advanced motion: 100 Hz PMR
  Verbeterde bewegingsscherpte
  Mega contrast: 500.000 : 1 Dynamisch contrast
  Het diepste zwart
  Mega color: 69 miljard kleuren
  Levendige kleuren
  Advanced sharpness: haarscherpe contouren

  Picture Quality-engines

  Geniet van buitengewoon helder beeld vanaf elke bron.

  Onze geavanceerde beeldverwerkings-engines richten zich op de vier elementen die het oog kan waarnemen: beweging, contrast, kleur en scherpte.

  Picture Quality-engines optimaliseren en passen de beeldkwaliteit digitaal aan om altijd en vanaf elke bron haarscherp beeld met verbluffende kleuren, details en diepte te produceren. Of u nu een video online bekijkt of een Blu-ray film van hoge kwaliteit bekijkt, u zult van beide genieten.

  Meer informatie Sluiten Alle TV's bekijken

  Ultra Pixel HD

  Onze nieuwste innovatie, de Ultra Pixel HD Picture Quality-engine, tilt de beeldkwaliteit naar een compleet nieuw niveau. De algoritmen voor de beeldkwaliteit zetten elke vorm van input op uw scherm om in de beste Ultra HD-resolutie. Het resultaat: of u nu een onlinevideo bekijkt of speciaal geproduceerde Ultra HD-content, u profiteert van de ultieme Ultra HD-scherpte.

  Alle TV's bekijken Meer informatie Sluiten

  Perfect Pixel HD

  Ontwikkeld voor onze meest geavanceerde trillingsvrije beelden met ongeëvenaarde scherpte en helderheid. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels. Het resultaat is een unieke combinatie van scherpte, natuurlijke details, levendige kleuren, superieur contrast en soepele, natuurlijke bewegingen.

  Alle TV's bekijken Meer informatie Sluiten

  Pixel Precise HD

  Met onze succesvolle Pixel Plus-uitvinding als basis hebben we High Definition-beeldkwaliteit naar een hoger plan getild. Met de Super Resolution-technologie, de volgende stap op het gebied van scherpte en fijne details bij bewegende beelden, leveren we de beste beeldkwaliteit voor Full HD-TV's, ongeacht de inhoud. U geniet evenzeer van een online video als van een hoogwaardige Blu-ray-film.

  Alle TV's bekijken Meer informatie Sluiten

  Pixel Plus HD

  Onze geavanceerde digitale beeldverwerkingstechnologie zorgt voor scherpere bewegende beelden en levert een fantastisch contrast. De voordelen voor u? Haarscherp beeld met ongelooflijk veel details en diepte, altijd en vanaf elke bron.

  Alle TV's bekijken Meer informatie Sluiten

  Digital Crystal Clear

  Geniet van bijzonder heldere foto's bij elke bron. Deze innovatieve beeldtechnologieën passen de beeldkwaliteit digitaal aan en optimaliseren deze voor het beste contrast en de beste kleuren en scherpte.

  Alle TV's bekijken Meer informatie Sluiten
 • 3D Max

  De ultieme 3D-ervaring

  Philips 3D Max-technologie zorgt voor verbluffende, levensechte 3D-beelden in Full HD door op slimme wijze de signalen tussen uw 3D Max-bril (werkt op batterijen) te synchroniseren met uw Smart 3D Full HD TV…en dat allemaal in een oogwenk. Gecombineerd met Ambilight zorgt het voor de ultieme bioscoopervaring bij u thuis.

  Easy 3D

  De meest comfortabele 3D-ervaring

  Philips Easy 3D zorgt voor urenlang kijkcomfort dankzij de passieve 3D-technologie en de Easy 3D-bril die zorgen voor diepte, perfecte beeldkwaliteit en maximaal comfort zonder flikkeringen. Gecombineerd met Ambilight wordt deze ervaring alleen maar beter.

  2D-naar-3D-conversie

  Verander 2D-inhoud in een adembenemende 3D-ervaring

  Bekijk uw complete filmcollectie in levendig en onberispelijk 3D, zelfs klassiekers in zwart-wit. De hogekwaliteitsconversie van 2D naar 3D zorgt ervoor dat details zoals ondertiteling op een consistente diepte worden getoond. En omdat deze conversie in real-time plaatsvindt, hoeft u nooit te wachten!

  Aanpassing van de 3D-diepte

  3D op uw eigen manier

  Iedereen ervaart 3D anders. Daarom geeft Philips u de optie om de 3D-diepte aan uw persoonlijke voorkeur aan te passen. Hiermee kunt u zelf het gewenste niveau van het 3D-effect bepalen, waardoor het aangenamer wordt om naar te kijken.

  3D-TV

  Sommige dingen ervaart u het beste thuis.

  In een snelle auto-achtervolging terechtkomen is misschien niet iets dat iedereen zou aanspreken, maar het meemaken in levendig 3D wel. Voel de golven op uw gezicht en de wind in uw haren—allemaal in uw eigen woonkamer.

  Sluiten Meer informatie Bekijk 3D TV's

Assortiment TV's

Een TV uitkiezen is iets persoonlijks. Of u nu ervoor kiest om een film te kijken of op internet te surfen,
wij hebben de Smart TV die perfect bij u past...en bij uw interieur.
*Specificaties zijn afhankelijk van het land en het TV-model.

 • 9000

  • Ultra HD-resolutie
  • Driezijdig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 900 Hz PMR Ultra
  • Skype
  • Wi-Fi-gecertificeerd
 • DesignLine

  • Driezijdig Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-gecertificeerd
 • Elevation

  • Vierzijdig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 900 Hz PMR
  • Superslank
  • Wi-Fi-gecertificeerd
 • 8000

  • Driezijdig Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz PMR
  • Geïntegreerde camera
  • Wi-Fi-gecertificeerd
 • 7000

  • Driezijdig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 700 Hz PMR
  • Geïntegreerde camera
  • Wi-Fi-gecertificeerd
 • 6000

  • Tweezijdig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 500 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-gecertificeerd
 • 5000

  • Tweezijdig Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 300 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi-gecertificeerd
 • 4000

  • Smart TV*
  • 3D Max*
  • 200 Hz PMR
  • Skype*
  • Wi-Fi-gecertificeerd*
 • 3000

  • Smart TV*
  • 100 Hz PMR
  • ClearSound
  • Full HD LED
 • Kleine schermen

  • 200 Hz PMR*
  • ClearSound
  • LED
  • DesignLine-serie 3D Smart LED-TV

   Totaal anders
   46", 55"
  • DesignLine-serie 3D Smart LED-TV

   Meer dan televisie—innovatieve kunst

   Het revolutionaire ontwerp van zwevend glas in de Philips DesignLine is onbeschrijfelijk. Of toch wel? Woorden als opvallend, innovatief en superieure prestaties komen naar boven. Net als het woord adembenemend...

  • Superslanke Ultra HD Smart LED-TV uit de 9000-serie

   Bekroonde prestaties
   65"
  • Superslanke Ultra HD Smart LED-TV uit de 9000-serie

   De Ultra HD LED-TV met Ambilight

   Ervaar ultieme prestaties en helderheid met de Philips Ultra HD-TV uit de 9000-serie. Onze Ultra HD Pixel Engine gebruikt Hex Core-processors om zowel 4K- als FHD-content haarscherp weer te geven.

  • Ultraslanke Elevation LED-TV

   Een lumineus idee
   60"
  • Ultraslanke Elevation LED-TV

   Superslanke LED-TV met vierzijdig Ambilight XL

   Ervaar de meest meeslepende kijkervaring ooit met de Full HD LED-TV uit de Elevation-serie. Vierzijdig Ambilight XL zorgt ervoor dat uw TV in een lichtkrans lijkt te zweven. Of u hem nu aan de muur bevestigt of de innovatieve transparante standaard gebruikt, door de superdunne afmetingen en authentieke materialen maakt het design zeker indruk.

  • 8000-serie 3D Smart LED-TV

   Enerverend entertainment
   40", 46", 55"
  • 8000-serie 3D Smart LED-TV

   De hoogwaardige LED-TV met Ambilight

   Ongeëvenaarde prestaties zitten in de details. De hoogwaardige 8000-serie van Philips anticipeert op uw behoeften en verlangens door de nieuwste technologieën volledig te integreren in één slank product: uw TV.

  • 7100-serie 3D Smart LED-TV

   Een nieuwe definitie van stijl en innovatie
   42", 47", 55"
  • 7000-serie 3D Smart LED-TV

   Een nieuwe definitie van stijl en innovatie
   42", 47", 55"
  • 7100-serie 3D Smart LED-TV

   De ultraslanke LED-TV met Ambilight

   Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw leven met een prachtige 3D Smart LED-TV uit de Philips 7100-serie. Houd contact dankzij de geïntegreerde camera en Skype™ of dompel uzelf onder in Easy 3D en driezijdig Ambilight. Uw TV, uw keuze.

  • 7000-serie 3D Smart LED-TV

   De ultraslanke LED-TV met Ambilight

   Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw leven met een prachtige 3D Smart LED-TV uit de Philips 7000-serie. Houd contact dankzij de geïntegreerde camera en Skype™ of dompel uzelf onder in Easy 3D en driezijdig Ambilight. Uw TV, uw keuze.

  • 6000-serie 3D Smart LED-TV

   Stijlvol en slim
   42", 47", 55", 60"
  • 6000-serie 3D Smart LED-TV

   De ultraslanke LED-TV met Ambilight

   Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw kijkervaring met een 3D Smart LED-TV uit de Philips 6000-serie. Laat u niet van de wijs brengen door het slanke ontwerp—deze TV zit vol met functies als Skype™, Easy 3D, tweezijdig Ambilight en meer.

  • 5000-serie 3D Smart LED-TV

   Kijk verder dan het scherm
   32", 42", 47", 50"
  • 5000-serie 3D Smart LED-TV

   3D Smart LED-TV met Ambilight

   Ga volledig op in de actie - on- of offline - met een 3D Smart LED-TV uit de Philips 5000-serie met Ambilight. Geniet van de levendige kwaliteit van Full HD LED, de eindeloze mogelijkheden van Smart TV en onze meest comfortabele 3D-ervaring tot nu toe.

  • Superslanke 3D Smart LED-TV uit de 4900-serie

   Midden in de actie
   32", 42", 47", 50"
  • 4500-serie 3D Smart LED-TV

   Midden in de actie
   32", 40", 46", 55"
  • 4200-serie Smart LED-TV

   Ontdek wat er na kijken komt
   32", 39", 42", 46", 50"
  • 4900-serie

   Ervaar de ultraslanke 3D Smart LED-TV

   Ga op in de actie, zowel online als offline, met de Philips 3D Smart LED-TV uit de 4908-serie. Dankzij de Pixel Plus HD-engine geniet u van schitterende 3D en een wereld vol online content in heldere en levendige details. Geïntegreerde Wi-Fi zorgt voor moeiteloze aansluiting.

  • 4500-serie 3D Smart LED-TV

   Ervaar de 3D Smart LED-TV

   Ga volledig op in de actie - on- of offline - met een 3D Smart LED-TV uit de Philips 4500-serie. Geniet van geweldig 3D-beeld en online inhoud weergegeven in duidelijke, levendige details, aangedreven door de Pixel Plus HD-engine. Geïntegreerde Wi-Fi zorgt ervoor dat er moeiteloos verbinding wordt gemaakt.

  • 4200-serie Smart LED-TV

   Maak verbinding met de Smart LED-TV

   Maak makkelijk verbinding met de online wereld met een Smart LED-TV met geïntegreerde Wi-Fi uit de Philips 4200-serie. Geniet van extreem heldere en levendige beelden vanaf elke bron dankzij Digital Crystal Clear. Voel u verbonden met uw entertainment.

  • 3200-serie Smart LED-TV

   Ontdek wat er na kijken komt
   32", 39", 40", 46"
  • 3000-serie LED-TV

   Puur entertainment
   32", 39", 40"
  • 3200-serie Smart LED-TV

   Maak verbinding met de Smart LED-TV

   Maak makkelijk verbinding met de online wereld met een Smart LED-TV met geïntegreerde Wi-Fi uit de Philips 3200-serie. Geniet van extreem heldere en levendige beelden vanaf elke bron dankzij Digital Crystal Clear. Voel u verbonden met uw entertainment.

  • 3000-serie LED-TV

   Ervaar LED-TV

   Geniet van een LED-TV met Digital Crystal Clear uit de Philips 3000-serie voor bijzonder levendige beelden gecombineerd met een minimalistisch ontwerp. Gegarandeerd een onvergetelijke kijkervaring in elke kamer.

  • 4200-serie Small Screen Smart LED-TV

   Entertainment voor elke ruimte
   22 inch FHD, 24 inch HD
  • 4000-serie Small Screen Full HD LED-TV

   Klein scherm—grootse mogelijkheden
   22 inch FHD, 24 inch HD
  • 3100-serie LED-TV met compact scherm

   Puur entertainment
   20 inch HD, 22 inch FHD, 24 inch HD
  • 2900-serie Small Screen Full HD LED-TV

   Entertainment passend bij uw levensstijl
   19 inch HD, 22 inch FHD, 24 inch HD, 26 inch HD
  • 4200-serie Small Screen Smart LED-TV

   Smart LED-TV die bij uw lifestyle past

   Maak makkelijk verbinding met de online wereld met een Smart LED-TV met geïntegreerde Wi-Fi uit de Philips 4200-serie. Geniet van extreem heldere en levendige beelden vanaf elke bron dankzij Digital Crystal Clear. Het kleine formaat is ideaal voor elke ruimte.

  • 4000-serie Small Screen Full HD LED-TV

   Geweldige dingen komen in kleine formaten.

   De Full HD LED small screen TV uit de Philips 4000-serie wordt ondersteund door Digital Crystal Clear voor extreem levendige beelden gecombineerd met een minimalistisch ontwerp waardoor u in elke ruimte kunt genieten van puur entertainment.

  • 3100-serie LED-TV met compact scherm

   Geniet van een LED-TV

   Geniet van een LED-TV met Digital Crystal Clear uit de Philips 3108-serie voor bijzonder levendige beelden gecombineerd met een minimalistisch ontwerp. Gegarandeerd een onvergetelijke kijkervaring in elke kamer.

  • 2900-serie Small Screen Full HD LED-TV

   Geniet van een LED-TV met Digital Crystal Clear uit de Philips 2900-serie voor bijzonder levendige beelden gecombineerd met een minimalistisch ontwerp. Gegarandeerd een onvergetelijke kijkervaring in elke kamer.

Wat gebeurt er wanneer de filosofie achter een ontwerp tegen de conventies van traditionele televisie ingaat?

Nieuw

DesignLine

Ontdek DesignLine
deel-1

Geïnspireerd

door tijdloos ontwerp

Het randloze glaspaneel verandert het concept van de televisie van 'alleen technologie' in een waar kunstwerk, zowel bij gebruik als wanneer het toestel is uitgeschakeld. Plaats het tegen de wand in uw appartement, gebruik het als aanvulling op uw klassieke interieur of hang het tussen de kunstwerken van een galerie - deze TV's zijn overal op hun plek.

Meer informatie Sluiten

Gebruik de schuifbalk of onderstaande pijlen.

deel-2 deel-3 deel-4

Na het succes van DesignLine in de afgelopen twee jaren, realiseerden we ons dat we in 2013 wat brutaler moesten worden. Als ontwerpteam hadden we naar een meer holistisch systeem gezocht dat goed in een hedendaags interieur zou passen, en uiteindelijk concludeerden we dat om het traditionele TV-archetype te doorbreken een interior plane nodig hadden.

De ontwerpers moesten samen met de ingenieurs in Brugge de correcte glasafwerking vinden, een die zou passen bij het ontwerp en tegelijkertijd een fantastische TV-ervaring van hoge kwaliteit zou geven. De vloeiende overgang aan de onderzijde van het glas zorgde voor het 'zwevende' gevoel dat we hoopten te bereiken.

Rod White, Senior Creative Director

Rod White, Senior Creative Director
deel-5 deel-6 deel-7 deel-8
Frank Rettenbacher, Senior Product Designer

Frank Rettenbacher, Senior Product Designer

Met DesignLine wilden we een supersimplistisch object creëren en afstand nemen van de huidige trends in de markt. We wilden nieuwe betekenis geven aan de televisie door een nieuw archetype en een sterke persoonlijkheid te bieden; een TV zonder nek, zonder standaard en zonder een zichtbare rand. Slechts één strakke glasplaat aan de muur, en niet meer dan dat.

We wilden dat de randen van het scherm, als de TV niet in gebruik is, zouden opgaan in elk interieur. Een zacht kleurverloop van zwart naar doorschijnend zorgt voor een magische en zwevende uitstraling, een effect dat versterkt wordt door het driezijdige Ambilight.

Dit is een van de mooiste momenten uit mijn carrière als designer. Het is fantastisch om een schets van een visie tot leven te zien komen. Met behulp van technologie hebben we eindelijk het idee kunnen realiseren dat we al zo lang in gedachten hadden.

deel-9 deel-10

Ik ben omringd door een leger van innovators. Samen marcheren we naar een interessante en spannende plek die DesignLine heet.

Het voelt als een revolutie, alleen is het wapen in dit geval een 0,13 mm fineliner.

Robert Phillips, Brand Creative Director

Robert Phillips, Brand Creative Director
deel-11

DesignLine Smart Mount

Of u uw nieuwe TV nu tegen de muur wilt plaatsen, wilt ophangen of op een standaard wilt bevestigen, het kan allemaal. De installatie is eenvoudig met onze online snelstartgids...

Slimme interactie

iPad

U kunt vanaf nu foto's video's en meer draadloos delen met SimplyShare.

Deel inhoud tussen kamers, TV's (Multiroom) of zelfs op uw smartphone of tablet met Wi-Fi Smart Screen en de app MyRemote van Philips.

*Beschikbaar vanaf de zomer van 2013, via software-updates, alleen van een Philips-TV naar een andere Philips-TV, modellen uit 2013.

Meer informatie Sluiten Ontdek DesignLine Meer informatie

Smart TV

Met de geïntegreerde Wi-Fi op uw Philips DesignLine Smart TV maakt u snel en eenvoudig verbinding met uw thuisnetwerk en ontsluit en deelt u draadloos een wereld aan informatie en programma's.

U ontvangt bij DesignLine onze nieuwste, intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken slimme afstandsbediening. Stelt u zich alle gebruikelijke functies voor die u gewend bent en voeg daar een toetsenbord aan toe voor tekst invoeren aan de achterzijde en easy pointer-navigatie.

Meer informatie Sluiten Ontdek DesignLine

Verbazingwekkende beeldkwaliteit

Ervaar geweldige beeldkwaliteit met Full HD LED-TV, meeslepende actieve 3D en driezijdig Ambilight.

Ontdek DesignLine
 • Ongeëvenaarde

  geluidskwaliteit

  Maak kennis met het Philips Fidelio
  SoundSphere Cinema-luidsprekersysteem

  Een elegante TV verdient een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Geluid dat entertainment naar een nieuw plan tilt. Daarom hebben onze geluidstechnici als aanvulling op de DesignLine-TV het Philips Fidelio SoundSphere Cinema-luidsprekersysteem ontwikkeld.

  Fantastisch Crystal Clear Sound met een prachtige vormgeving en afwerking. Want wij weten dat soms alleen een handgemaakte luidspreker goed genoeg is.

  Meer informatie Sluiten
 • Voel de emotie van een liveoptreden

  • SoundSphere voor natuurlijk, dieper geluid en een breder klankbereik.
  • SoundCurve voor een prachtig kristalhelder geluid
  • FullSoundTM verrijkt uw muziek met een vollere bas en meer helderheid
  • Muziek streamen via Bluetooth Apt-X
  • Optische AUX-ingang voor eenvoudige aansluiting
Krijg een hue starterkit bij aankoop van een Ambilight TV*
* Zie de actievoorwaarden. smartphone of tablet niet meegeleverd.

Ambilight

Maak kennis met hue.
Persoonlijke, draadloze verlichting.

Philips hue is de nieuwste lichtinnovatie waarbij LED-licht in huis met behulp van de hue app op een smartphone of tablet bediend wordt. Met Philips hue is het mogelijk om verlichting digitaal af te stemmen op persoonlijke wensen en voorkeuren voor wit en gekleurd licht. Voor iedere kamer en gelegenheid kan op elke afstand een andere sfeer worden gecreëerd. Door de eindeloze variaties in licht, kan Philips hue volledig aangepast worden aan de leefstijl van de individuele gebruiker of het gezin. Philips Ambilight televisies kunnen nu ook worden geïntegreerd met de nieuwe Ambilight+hue app.


Nu gratis een hue starterkit bij aankoop van één
van de geselecteerde modellen Ambilight TV.

Ambilight

Met de hue lampen in uw armaturen kunt u de kleuren en dynamiek van de beelden op uw Ambilight TV in uw hele kamer - zelfs in uw hele huis - weergeven. U kunt de lampen selecteren die u wilt laten meekleuren, de intensiteit naar eigen smaak instellen en genieten van een onvergelijkbare tv-ervaring.

Tijdelijk krijgt u bij aankoop van één van de geselecteerde modellen Ambilight TV een starterkit gratis. Deze kit bestaat uit twee hue lampen, een bridge en de Ambilight+hue app. Hiermee kunt u via uw smartphone of tablet* de aansturing voor de hue lampen in combinatie met uw Ambilight TV heel eenvoudig installeren en naar wens afstellen.

Mocht u toch liever € 100,- cashback ontvangen in plaats van de hue starterkit, dan kunt u dit bij registratie aangeven.

* Niet meegeleverd


Alles onder controle

Het hele systeem kunt u aansturen met uw smartphone of tablet via de app. U kunt niet alleen het licht en de kleurstelling in uw kamer en huis laten branden, u kunt dit zelfs op afstand doen, als u niet thuis bent. En Ambilight+hue werkt niet alleen voor tv-programma’s, maar ook voor andere content van uw Blu-ray speler, computer of online bron. U kunt de Ambilight+hue app downloaden via de Google Play en de Apple App Store.


De Ambilight actiemodellen

Bekroonde prestaties

65", 84"9000 SERIE SMART Ultra HD LED TV

 • Smart TV
 • Wifi gecertificeerd
 • Ambilight 3 XL
 • Easy 3D
 • Ultra HD LED
 • Ultra Pixel HD engine
 • Ultra 900 Hz PMR
 • Energieklasse A
* Assortiment kan per winkel verschillen.

Schitterend vanuit elke hoek

60"Elevation SERIE SMART LED TV

 • Smart TV
 • Wifi gecertificeerd
 • Ambilight 4 XL
 • Easy 3D
 • Full HD LED
 • Perfect Pixel HD engine
 • 900 Hz PMR
 • Energieklasse A
* Assortiment kan per winkel verschillen.

Totaal anders

46", 55"DesignLine Serie SMART LED TV

 • Smart TV
 • Wifi gecertificeerd
 • Ambilight 3 XL
 • 3D Max
 • Full HD LED
 • Perfect Pixel HD engine
 • 1400 Hz PMR
 • Energieklasse A
* Assortiment kan per winkel verschillen.

Ongeëvenaarde prestaties

40", 46", 55"8000 SERIE SMART LED TV

 • Smart TV
 • Wifi gecertificeerd
 • Ambilight 3 XL
 • 3D Max
 • Full HD LED
 • Perfect Pixel HD engine
 • 1400 Hz PMR
 • Energieklasse A
* Assortiment kan per winkel verschillen.

Stijl en innovatie

42", 47", 55"7000 SERIE SMART LED TV

 • Smart TV
 • Wifi gecertificeerd
 • Ambilight 3 XL
 • Easy 3D
 • Full HD LED
 • Pixel Precise HD engine
 • 700 Hz PMR
 • Energieklasse A+
* Assortiment kan per winkel verschillen.

Stijlvol en Slim

47", 55", 60"6000 SERIE SMART LED TV

 • Smart TV
 • Wifi gecertificeerd
 • Ambilight 2 XL
 • Easy 3D
 • Full HD LED
 • Pixel Precise HD engine
 • 500 Hz PMR
 • Energieklasse A+
* Assortiment kan per winkel verschillen.

Prijzen

We streven er voortdurend naar om televisie te herdefiniëren en dat is te zien.
Ontdek onze bekroonde LED-TV's

Ambilight

Bevrijd het licht

Producten vergelijken

Producten vergelijken

Bekijk alle producten en vergelijk ze voordat u beslist

Begin nu 

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Hulp nodig?

Raadpleeg onze uitgebreide online-ondersteuningsinformatie of neem contact met ons op.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte