Ons groene verhaal

Kijk uit naar het Philips Green-logo

We proberen voortdurend onze milieuprestaties te verbeteren en u te helpen eenvoudige, onderbouwde keuzes te maken over de producten die u koopt.

Onze groene producten kunnen kosten, energieverbruik en CO2-uitstoot verlagen in het hele huis. Kijk de volgende keer dat u winkelt daarom uit naar het Philips Green-logo. Dit logo geeft aan dat het product dat u koopt, aanzienlijk betere milieuprestaties zal leveren dan zijn concurrenten of voorgaande modellen.

Onze focus op duurzaamheid

We hebben ons geconcentreerd op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen en de gemeenschappen waarin ze wonen. Dit betekent dat we ernaar streven de milieuprestaties van onze producten te verbeteren en duurzaamheid in de gehele toeleveringsketen te verhogen.

Van flatscreen-tv�s met dimbare achtergrondverlichting tot oplaadbare batterijen die per oplading 20% langer meegaan, wij hebben producten die u dagelijks energie kunnen besparen. Andere producten hebben minder verpakking of kunnen gemakkelijk uit elkaar worden gehaald om te recyclen. Het gaat er allemaal om u een duurzamere keuze te bieden.

Ontworpen om te presteren

Een product is pas echt groen als elke fase van zijn ontwikkeling duurzaam is. Om naar dit ideaal toe te werken, introduceerden we in 1994 onze EcoDesign-procedures, die we sindsdien altijd hebben gevolgd.

We wijden ons al lange tijd aan het verlagen van de milieu-impact van onze producten en daarbij hoort de manier waarop ze worden gebruikt en wat er met ze gebeurt aan het einde van hun levensduur.

Zes manieren om een groener product te maken

Onze groene producten van Philips worden niet voor niets �groen� genoemd. Ze helpen kosten, energieverbruik en CO2-uitstoot te reduceren. We noemen een product namelijk pas �groen� als het een verbetering van tenminste 10% biedt in ��n of meer van de groene aandachtsgebieden van Philips.

Veel van onze producten leveren bijvoorbeeld energiebesparing op van liefst 80%. Andere producten worden gemaakt van gerecycled materiaal of ontworpen om te worden gerecycled aan het eind van hun bruikbare levensduur. En ze zijn allemaal ontworpen om levenslange betrouwbaarheid te bieden.

 • Energieverbruik
 • Verpakking
 • Gevaarlijke stoffen
 • Gewicht
 • Recyclen en weggooien
 • Levenslange betrouwbaarheid

Kleine veranderingen. Grote gevolgen.

Het gaat er echter niet alleen om onze producten en processen milieuvriendelijker te maken. Hoe u ze gebruikt, heeft ook een blijvend effect op hun CO2-voetafdruk.

Zelfs kleine dingen, zoals energiebesparende lampen gebruiken of producten niet op stand-by laten staan, kunnen een groot effect hebben op uw elektriciteitsrekening en op de energiebronnen van onze planeet. Ga naar asimpleswitch.com om meer te weten te komen over wat u kunt veranderen.

Bekijk onze groene producten Weer spelen

 • Start
 • Philips Green-logo
 • Duurzaamheid
 • EcoDesign
 • Groene producten
 • asimpleswitch.com

Bespaar ruim €100 binnen één jaar *

Onze energiebesparende producten besparen u niet alleen energie. Ze besparen u ook geld – ruim €100 binnen slechts één jaar*. En u krijgt hiervoor dezelfde prestaties.

Stap over om te weten te komen hoe

Ga voor groen

Maak een duurzame keuze met onze serie groene producten. Of ze nu de CO2-uitstoot reduceren of uit recyclebare materialen bestaan, ze helpen u uw CO2-voetafdruk te verkleinen.

Bekijk onze groene producten

* Jaarlijks meer dan €100 besparen is gebaseerd op overstappen naar de volgende energiezuinige producten: strijkijzer (GC3640), Stofzuiger (FC9302), Televisie (42plf6805), Home Cinema systeem (HTS9520) (allen vergeleken met eerdere Philips modellen) en het vervangen van de gloeilampen in je woning door Philips LED-lampen . Deze besparingen zijn gebaseerd op gemiddelde elektriciteitskosten in Belgie.