Flessenwarmers en sterilisators

Flessenwarmers en sterilisators

Wij bij Philips AVENT begrijpen dat een van de belangrijkste taken van een jonge ouder het voeden van hun baby is. Niet alleen hecht een kindje zich aan degene die hem of haar voedt, maar bovendien wordt een stevige basis gelegd voor een leven lang gezond eten.
Sterilisators

Sterilisatie is bedoeld om je baby te beschermen tegen schadelijke bacteriën totdat het immuunsysteem van je kindje sterk genoeg is. Onderzoek heeft uitgewezen dat het bij een baby een jaar duurt om eenzelfde immuunsysteem te ontwikkelen als een volwassene. Tot het zover is, biedt het steriliseren van flessen, borstkolven en fopspenen je baby net dat beetje extra bescherming.

De Philips AVENT-sterilisators gebruiken de sterilisatiemethode met stoom zoals die ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Dit gaat snel, eenvoudig en efficiënt en er komen geen chemicaliën aan te pas.

Alle producten bekijken
Meer informatie over sterilisatie
Fles- en babyvoedingverwarmers

Baby's houden niet van wachten, dat is een feit. Daarom worden flessen en voeding in de gebruiksvriendelijke Philips AVENT fles- en babyvoedingverwarmers binnen een paar minuten verwarmd tot de ideale temperatuur. Er is geen risico van onregelmatige verhitting of verbrandingsgevaar.

Alle producten bekijken
De Philips AVENT digitale fles- en babyvoedingverwarmer

Het tot de juiste temperatuur verwarmen van de voeding voor je baby kan lastig zijn, vooral als je baby nú wil eten. De geavanceerde technologie in deze fles- en babyvoedingverwarmer berekent de opwarmtijd. Je hoeft alleen maar de juiste opties te kiezen om de verwarmer de voeding gelijkmatig te laten verwarmen.

De Philips AVENT digitale stoomsterilisator

De Philips AVENT digitale stoomsterilisator is de meest geavanceerde stoomsterilisator die je kunt kopen en is bovendien de gemakkelijkste in het gebruik. De inhoud blijft steriel tot je die nodig hebt, zodat je altijd een steriele fles bij de hand hebt als je je baby moet voeden.

Hoe werkt het?
Geef aan of je moedermelk, poedermelk of babyvoeding
verwarmt
Selecteer de begintemperatuur (bevroren, gekoeld of kamertemperatuur)
Selecteer de hoeveelheid (in ml)

Deze geavanceerde sterilisator houdt de inhoud 24 uur lang steriel. De inhoud wordt elke 6 uur automatisch opnieuw gesteriliseerd en tussendoor schakelt hij over op een milieuvriendelijke, energiebesparende modus. Met de handige pauzeknop kun je op elk moment items toevoegen en verwijderen, waarna de digitale sterilisator de inhoud automatisch opnieuw steriliseert.

Productgegevens
Philips Online Shop
De officiële Philips Online Shop

Bekijk de grootste selectie producten en accessoires van Philips

Nu online winkelen 

Producten vergelijken

Producten vergelijken

Bekijk alle producten en vergelijk ze voordat u beslist

Begin nu 

Onze nieuwsbrief ontvangen

Voer uw e-mailadres in

Aanmelden
Privacybeleid

Hulp nodig?

Raadpleeg onze uitgebreide online-ondersteuningsinformatie of neem contact met ons op.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte