Flesvoeding

Onze nieuwe voedingsfles: de meest natuurlijke manier om flesvoeding te geven

Klik op de bovenstaande video voor meer informatie over flesvoeding

Voedingsflessen uit de Natural-serie

De Natural-voedingsfles is de meest innovatieve en geavanceerde fles, die helpt om flesvoeding zo natuurlijk mogelijk te maken voor jou en je baby. De fles is perfect geschikt voor moeders die borstvoeding willen geven, omdat de baby zowel aan de borst als aan de fles gemakkelijk drinkt. Zo geef je je baby alle voordelen van moedermelk, of je er nu bent of niet.

Baby's zijn snel gewend aan de nieuwe Philips AVENT Natural-speen*


Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat negen van de tien baby's de Natural-speen op de Natural-voedingsfles gemakkelijk accepteert. Door de brede, borstvormige speen laat je je baby op een natuurlijke manier drinken. In de speen zorgen speciale comfortkussentjes voor extra zachtheid en flexibiliteit. De speen klapt niet in, hoe enthousiast je baby ook drinkt.

Met de borstvormige speen voor een natuurlijke wijze van voeden, de unieke comfortkussentjes en een innovatief antikrampjessysteem is het de meest natuurlijke voedingsfles van dit moment!


*92% van de baby's accepteert de AVENT Natural-speen binnen één tot drie voedingen (onafhankelijke thuistests in het Verenigd Koninkrijk, april 2012)

 
Zowel aan de borst als aan de fles

Zowel aan de borst als aan de fles

Lees hoe jonge moeders kunnen overstappen van borst- op flesvoeding, op een manier die optimaal is voor baby's én moeders.

Wat moeders zeggen

Wat moeders zeggen

Lees wat moeders vinden van de nieuwe Natural-voedingsfles.

 

Alles wat je moet weten