Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Productkenmerken

  • De akoestische open achterkant zorgt voor een kraakhelder geluid

   De akoestische open achterkant heft de opbouw van luchtdruk achter de driver op, waardoor het diafragma vrijer kan bewegen, geluidstransparantie wordt verbeterd en aangehouden hoge frequenties vloeiender klinken.

  • Ademend velours helpt druk en warmte verspreiden

   Het ontwerp van de Philips Fidelio X1 begint met het zorgvuldig uitkiezen van alle materialen, op grond van hun functionaliteit en ergonomisch comfort. Oorkussens van luxueus memory foam zijn gecombineerd met een veloursachtig materiaal van optimale dichtheid en luchtdoorlatendheid om de opbouw van druk en warmte tegen te gaan en voor een langduriger draagcomfort te zorgen

  • Dubbellaagse oorschelpen verminderen resonantie en trilling

   De dubbellaagse oorschelpen van X1 zijn ontworpen om resonantie te verminderen en trillingen te dempen, en u zuiver geluid met ware precisie in al zijn gedetailleerdheid te laten beleven. De solide, gelaagde constructie garandeert duurzaamheid, waardoor de X1 de ideale muzikale partner is voor bij u thuis.

  • Krachtige neodymium-drivers van 50 mm voor een breed maar toch nauwkeurig bereik

   Elke luidspreker is zorgvuldig geselecteerd, afgesteld en getest voordat deze wordt gekoppeld, om het meest gedetailleerde, natuurlijke geluid te garanderen. De drivers van 50 mm maken gebruik van krachtige neodymium-magneten, waarmee ze alle dynamiek in uw muziek reproduceren en voor een uitgekiende balans tussen de kraakheldere bas, transparante mid-range en loepzuivere hoge frequenties zorgen.

  • Schuine drivers bieden uitstekende pasvorm voor minimale geluidsreflectie

   De oorschelpen staan in een hoek van 15 graden, zodat ze op uw oor passen en u een nauwkeurige en onvervalste geluidservaring bieden. Audiosignalen komen rechtstreeks uw oor binnen, waardoor een dynamische en authentieke luisterervaring wordt gecreëerd.

  • Zelfinstellende luchtige verstelband met 3D-gaas voor een uitstekende pasvorm

   De zelfinstellende lichtgewicht hoofdband is gemaakt van een luchtig, fijnmazig 3D-materiaal, waardoor uw hoofdtelefoon niet alleen luchtdoorlatend is maar ook altijd perfect past.

  • Hoofdband van echt kalfsleder voor stijl en duurzaamheid

  • Speciale kabelbeheerclip voor moeiteloos gebruik

  • Luxueuze oorkussens van memory foam voor langdurig draagcomfort

  • Geweven OFC-kabel van 3 meter garandeert duurzaamheid en een signaal van hoge kwaliteit

   De afneembare, geweven en met kevlar verstevigde, OFC-kabel van 3 meter garandeert geruisloos en moeiteloos gebruik. Met de Philips Fidelio X1 kunt u niets anders verwachten dan de meest meeslepende luisterervaring, precies zoals de artiest het heeft bedoeld, gewoon bij u thuis.

  • Speciaal afgestemd diafragma garandeert uniforme geluidsprecisie

   Het diafragma heeft een speciaal profiel om uniforme precisie te behouden en geluidsverstoring te verminderen, zodat u zelfs de kleinste details kunt horen.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in