Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

   Productkenmerken

   Zap langs uw favoriete programma's met onze op kleurenpictogrammen gebaseerde universele afstandsbediening! De Prestigo SRU8015 combineert technologie met gebruiksgemak voor de ideale balans tussen bediening via een scherm en via knoppen.

   Alle awards bekijken

   Productkenmerken

   • Bedien maximaal 15 apparaten uit een keuze van 25

    De 15 in 1-controller biedt eenvoudige bediening van maximaal 15 home entertainment-apparaten via één afstandsbediening. Met behulp van de ingebouwde IR-codes kunt u de afstandsbediening zodanig programmeren dat deze werkt op bijna alle audio- en videoapparaten van bijna elk merk. Houd op met zoeken, er is nu één enkele afstandsbediening voor al uw apparaten!

   • Uitgebreide bibliotheek met zenderpictogrammen voor eenvoudige selectie

    De afstandsbediening heeft een bibliotheek met zenderpictogrammen die voor de belangrijkste TV-stations van de meeste landen kunnen worden gebruikt. Met behulp van het LCD-kleurenscherm kunt u zenderpictogrammen aan kanalen toewijzen. Na het instellen kunt u zappen via de zenderpictogrammen op het LCD-display in plaats van met de cijfertoetsen op uw afstandsbediening.

   • Uitgebreide database met IR-codes voor de meeste apparaten en merken

    Een database met universele IR-codes verwijst naar een bibliotheek van infraroodcodes die zijn ingebouwd in bepaalde afstandsbedieningen. Met deze functie kan een afstandsbediening uw apparaat bedienen zonder hiervoor individuele signalen te leren. Als u de juiste infraroodcodes selecteert in de database voor de apparaten die u wilt bedienen, kunt u bijna alle onderdelen van de huidige audio-/videosystemen bedienen, ongeacht het model of merk.

   • U hebt geen handleiding nodig bij de installatie

    In tegenstelling tot andere universele afstandsbedieningen, waarbij u een driecijferige code dient in te voeren om een merk en een apparaat op te geven, biedt deze afstandsbediening stapsgewijze instructies op het apparaat om uw apparatuur in te stellen, ongeacht het merk.

   • Eenvoudig de IR-code van een andere afstandsbediening leren

    De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. U hoeft alleen naar de afstandsbediening te wijzen.

   • Eenvoudig extra functionaliteit toevoegen en labelen

    De verbeterde manier voor het toevoegen en labelen van functies maakt het toevoegen van extra functionaliteit eenvoudiger en sneller. Op deze manier hoeft u geen functies meer te missen.

   • Eenvoudig te lezen 5,1 cm (2,0") LCD-kleurenscherm met hoge resolutie

    Het LCD-scherm met hoge resolutie (TFT-scherm van 220 x 175 pixels) zorgt voor een goede leesbaarheid van de inhoud op het scherm.

   • Activiteiten voor het bedienen van meerdere apparaten met één druk op de knop

    U hoeft uw componenten niet meer één voor één te bedienen. Bediening op basis van activiteit combineert de meest gebruikte functies tot activiteiten als "Een film kijken" of "Een CD luisteren". Een gebruiker kan met één druk op de knop de optie 'een film kijken' selecteren in plaats van elk apparaat, zoals een DVD-speler, TV en multimediaontvanger, apart te moeten bedienen. Deze knop bevat alle benodigde opdrachten om een film te starten: de TV inschakelen, de versterker inschakelen en de juiste ingang selecteren, de DVD-speler inschakelen en het afspelen starten.

   • Bediening via draaicursor voor snelle menunavigatie

    Een cursor in de vorm van een draaiwieltje biedt u de mogelijkheid om door het installatiemenu en de apparaatpagina's te navigeren, zowel met de wijzers van de klok mee als tegen de wijzers van de klok in.

   • LCD-scherm met achtergrondverlichting voor in het donker

    Achtergrondverlichting is een functie waarbij het LCD-scherm of toetsenpaneel wordt verlicht wanneer het donker is. De twee meest voorkomende typen achtergrondverlichting zijn LED en EL (elektroluminiscent). Achtergrondverlichting met LED's op afstandsbedieningen zijn normaal gesproken helder maar ongelijk verdeeld met een gele of groene kleur, terwijl EL-schermen egaal zijn met witblauwe, witte of groene schaduwen.

   Onlangs bekeken producten

   Mogelijk bent u geïnteresseerd in