Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

   Productkenmerken

   Een slimme universele afstandsbediening met kleurentouchscreen die geschikt is voor 300.000 apparaten. U kunt de afstandsbediening voor 20 apparaten tegelijk instellen, waarbij alleen de toetsen die u nodig hebt worden weergegeven.

   Alle awards bekijken

   Productkenmerken

   • Activiteiten voor het bedienen van meerdere apparaten

    Start uw home entertainment-ervaringen met één druk op de knop in plaats van dat u elk apparaat apart moet bedienen. Druk gewoon op een activiteitenknop zoals 'Een film bekijken' en de Prestigo schakelt zelf de desbetreffende apparaten in, zoals de TV, DVD-speler en het home cinema-systeem.

   • Aanraakgevoelig scherm voor een eenvoudige navigatie

    Een aanraakgevoelig scherm waarop alleen de benodigde toetsen worden weergegeven zodat u snel door het externe scherm kunt navigeren.

   • Directe toegang tot uw favoriete zenders

    Op de afstandsbediening vindt u een bibliotheek met zenderpictogrammen voor de belangrijkste TV- en radiostations van de meeste landen. Met behulp van het LCD-kleurenscherm kunt u eenvoudig de juiste zenderpictogrammen aan kanalen toewijzen. Na het instellen kunt u zappen via de zenderpictogrammen op het LCD-scherm in plaats van met de cijfertoetsen op uw afstandsbediening.

   • Kleurenscherm van 7,1 cm voor goede leesbaarheid en navigatie

    Het LCD-kleurenscherm van 7,1 cm (240 x 320 pixels) staat garant voor een hoge resolutiekwaliteit en betere leesbaarheid. Het aanraakgevoelige scherm geeft alleen de relevante toetsen weer, zodat u snel kunt navigeren.

   • Verlichten toetsen voor het in het donker bedienen van uw apparaten

    Dankzij het verlichte toetsenpaneel kunt u zelfs in het donker al uw apparaten moeiteloos bedienen

   • Eenvoudig extra functionaliteit aanleren en labelen

    De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. Hiervoor hoeft u alleen de afstandsbediening op de originele afstandsbediening te richten. De verbeterde manier voor het toevoegen en labelen van functies maakt het toevoegen van extra functionaliteit eenvoudiger en sneller. Op deze manier hoeft u geen functies meer te missen.

   • Online-updates via de internetbibliotheek

    Met de Philips PrestigoSync-software en de USB-aansluiting op de afstandsbediening hebt u toegang tot eenvoudige online-updates. U kunt uw favoriete zenders selecteren in de nieuwste databasebibliotheek, die meer dan 10.000 zenderpictogrammen bevat. Via de Philips PrestigoSync-software wordt u ook automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwste firmware voor uw Prestigo. U vindt de software op een CD-ROM of op de officiële Philips-website.

   • Stapsgewijze ondersteuning op het scherm

    In tegenstelling tot andere universele afstandsbedieningen, waarbij u een 4-cijferige code uit een gedrukte handleiding dient in te voeren om een merk en een apparaat op te geven, heeft deze afstandsbediening stapsgewijze instructies op het apparaat om uw apparatuur in te stellen, ongeacht het merk.

   • Database met universele IR-codes voor bediening van verschillende apparaten

    Een database met universele IR-codes verwijst naar een bibliotheek van infraroodcodes die zijn ingebouwd in bepaalde afstandsbedieningen. Met deze functie kan een afstandsbediening uw apparaat bedienen zonder hiervoor individuele signalen te leren. Via een automatische zoekactie worden de juiste infraroodcodes in de externe database geselecteerd. Zo kunt u bijna alle onderdelen van de huidige audio-/videosystemen bedienen, ongeacht het model of merk.

   • Meest gebruikte vaste toetsen voor bedieningsgemak

    De meest gebruikte toetsen zijn aanwezig als vaste toetsen. U kunt deze bedienen zonder te kijken, voor gegarandeerd gebruiksgemak.

   Onlangs bekeken producten

   Mogelijk bent u geïnteresseerd in