Hoofdtelefoons met microfoon

  Hoofdtelefoons met microfoon

  Kristalhelder geluid

  De schitterende CitiScape Strada combineert innovatie met experimentele straatmode. Deze slanke en lichte hoofdtelefoon biedt verbluffend geluid. Geïnspireerd door het hippe stadsleven en met trendy hoofdband voor optimale stijl en maximaal comfort. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hoofdtelefoons met microfoon

32 mm drivers/gesloten achterkant, Voor op het oor, Lichte hoofdband, Opvouwbaar SHL5105BL/00 Soortgelijke producten zoeken

Kristalhelder geluid

in een lichtgewicht ontwerp

 • 32 mm hoogwaardige drivers zorgen voor helder geluid

  32 mm hoogwaardige drivers zorgen voor helder geluid

  32 mm hoogwaardige drivers zorgen voor helder, gedetailleerd en natuurlijk geluid. Geniet van elke noot en nuance onder, waar en wanneer dan ook.

 • Fijngebreide hoofdbandhoes met levendig design

  Fijngebreide hoofdbandhoes met levendig design

  Geïnspireerd door trendy sneakers met levendig gekleurde veters, is de CitiScape-hoofdband van Strada gewikkeld in een hoes van fijngebreid materiaal. Zo kunt u stijlvol en comfortabel paraderen terwijl u van uw muziek geniet.

 • Lichte en slanke hoofdband voor buitengewoon comfort

  Lichte en slanke hoofdband voor buitengewoon comfort

  De CitiScape-hoofdband is gemaakt van een superdunne en lichte buis voor optimaal comfort. Hij is afgewerkt met een metalen stang voor extra duurzaamheid.

 • Open akoestisch ontwerp voor natuurlijk geluid

  Open akoestisch ontwerp voor natuurlijk geluid

  Het open akoestische ontwerp voor op het oor zorgt voor natuurlijk geluid, terwijl u niet wordt afgesloten van uw omgeving terwijl u van muziek geniet.

 • Schakel tussen muziek en telefoongesprekken met de geïntegreerde microfoon

  Uw CitiScape-hoofdtelefoon heeft een geïntegreerde microfoon, zodat u eenvoudig kunt schakelen tussen het luisteren naar muziek en het aannemen van telefoongesprekken. Dit maakt het makkelijk om in contact te blijven en met de mensen die belangrijk voor u zijn en tegelijkertidj te genieten van uw muziek.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in