Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Deze professionele Philips SHG8200/10-gamingheadset biedt 3D-geluid met ruimtelijke effecten, zodat u beter hoort waar uw vijanden vandaan komen. Een perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort voor lange missies plus intuïtieve bediening op de oorschelpen.

  Alle specificaties bekijken

  Productkenmerken

  • SRS Surround Sound om volledig in games op te gaan

   SRS Surround Sound zorgt voor een meeslepende 3D-geluidsomgeving en verbreedt en verdiept het geluid door de spatial cues in middelhoge en hoge frequenties te herstellen die vaak verloren gaan tijdens het afspelen. Hierdoor klinkt het geluid natuurlijker en ruimtelijker, zodat u beter kunt bepalen waar geluiden vandaan komen.

  • Nauwkeurig afgestelde drivers van 40 mm zorgen voor kristalhelder geluid

   Nauwkeurig afgestelde neodymium-driver van 40 mm in een halfopen constructie zorgt voor kristalhelder geluid, zodat u elke voetstap hoort.

  • Intrekbare, automatisch aanpasbare binnenhoofdband voor maximaal comfort

   De intrekbare, automatisch aanpasbare hoofdband biedt maximaal comfort.

  • Kunstleren kussentjes voor optimaal comfort bij het gamen

   Het halfopen ontwerp met kunstleren kussentjes van deze Philips-hoofdtelefoon biedt langdurig comfort tijdens het gamen zonder dat u last van warme oren krijgt. De automatisch aanpasbare, lichte binnenhoofdband zorgt voor een perfecte en comfortabele pasvorm.

  • 360-gradenmicrofoon pikt al uw opdrachten op

   Verlies geen kostbare tijd met het aanpassen van uw microfoon tijdens games. De 360-gradenmicrofoon pikt al uw opdrachten op en kan in de oorschelp worden ingetrokken wanneer deze niet wordt gebruikt.

  • Mute- en volumeregeling op de oorschelpen voor snelle aanpassingen

   De mute- en volumeregeling is op de oorschelpen geplaatst voor een eenvoudigere en intuïtieve bediening. Zet het volume harder of zachter via uw rechteroorschelp. Schakel de microfoon in of uit via uw linkeroorschelp.

  • Licht ontwerp voor over het oor voor langdurig gamingcomfort

   Het royale lichtgewicht design voor over het oor van deze Philips-hoofdtelefoon zorgt voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Zachte kussentjes bieden langer draagcomfort zonder dat u warmte voelt.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in