Draadloze telefoon met antwoordapparaat

  Opvallende geluidszuiverheid

  Gesprekken waren nog nooit zo levensecht en stemmen hebben nog nooit zo natuurlijk geklonken als met het uitstekende geluid van de SE7-serie. Het schitterende kleurenscherm weerspiegelt de zuiverheid van het verbeterde geluid, zodat het apparaat zowel een lust voor het oog als voor het oor is.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Opvallende geluidszuiverheid

 • XHD-geluid

  U kunt nu waar u ook bent een telefoongesprek voeren zonder ruis, en met ongelooflijk goed en helder spraakvolume. Dankzij een hoogwaardige luidspreker, geavanceerde technologie en een echte akoestische kamer hebt u nu een ongelooflijk goede geluidskwaliteit bij elk telefoongesprek.

 • Digitaal antwoordapparaat

  Met een digitaal antwoordapparaat mist u nooit meer een oproep of bericht.

 • 30 minuten opnametijd

  Opname van maximaal 30 minuten aan inkomende berichten

 • Berichtenteller op basisstation

  Eén blik op het basisstation en u weet meteen of u berichten hebt ontvangen.

 • Verbeterde luidsprekertelefoon voor levensechte handsfree-gesprekken

  Laat een hoogwaardige luidspreker, geavanceerde signaalverwerking, een echte akoestische kamer en full-duplex handsfree hun werk doen en ervaar zelf hoe zuiver een telefoongesprek kan klinken. Uw gesprekspartner en u kunnen tegelijk spreken en luisteren, alsof u tegenover elkaar zit.

 • Herken uw vrienden aan de ringtone

  Aan de ringtone kunt u horen wie er belt! De VIP-pictogrammen en -melodieën geven aan tot welke telefoonboekgroep de beller behoort. De vermeldingen in het telefoonboek kunnen worden verdeeld in verschillende VIP-groepen waaraan u een specifieke ringtone kunt toewijzen.

 • SMS (tekstberichten)

  Met SMS (Short Message Service) kunt u korte berichtjes verzenden en ontvangen.

 • Mogelijkheid tot kopiëren SIM-kaart

  Met de mogelijkheid tot het kopiëren van SIM-kaarten kunt u het hele telefoonboek van uw mobiele telefoon in slechts enkele seconden overbrengen naar uw thuistelefoon.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in