• Vertraag de teruggroei van haartjes

  IPL ontharingssysteem: elke dag een zijdezachte huid

  Algemene waardering 3.8 / 5
  € 419,00*
  * Aanbevolen verkoopprijs
 • Vertraag de teruggroei van haartjes

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

   Productkenmerken

   Het Philips Lumea IPL ontharingssysteem verricht wonderen om teruggroei van haar, waar ook op het lichaam, te voorkomen. Zachte lichtpulsen zorgen, indien regelmatig gebruikt, dag in dag uit voor een zijdezachte huid.

   Alle awards bekijken

   Productkenmerken

   • Elke dag een zijdezachte huid

    Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel. Hierdoor laat de haarwortel los en wordt voorkomen dat deze terugkomt. Door deze behandeling te herhalen, blijft uw huid altijd zacht en glad.

   • Moeiteloos en effectief

    Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat er sprake is van een aanzienlijke haarvermindering na slechts twee tweewekelijkse behandelingen. Na vier à vijf van deze tweewekelijkse behandelingen waren de resultaten optimaal. Om deze resultaten te behouden, hoeft u de behandeling slechts elke paar weken te herhalen. Verder heeft klinisch onderzoek aangetoond dat u het beste de behandeling elke twee à vier weken kunt herhalen, afhankelijk van hoe snel uw haar terugkomt.

   • Speciaal aangepast zodat consumenten het product veilig thuis kunnen gebruiken

    Philips Lumea werkt met een innovatieve, op licht gebaseerde technologie die IPL (Intense Pulsed Light) wordt genoemd. Philips heeft deze technologie zodanig aangepast dat u het product veilig thuis kunt gebruiken. Bij de ontwikkeling van dit baanbrekende ontharingssysteem heeft Philips nauw samengewerkt met vooraanstaande dermatologen. Ruim tien jaar lang hebben we uitgebreid consumentenonderzoek gedaan met behulp van 1500 vrijwilligers.

   • Vijf instelbare lichtsterktes

    Philips Lumea heeft vijf instelbare lichtsterktes voor een milde maar effectieve behandeling. Als Philips Lumea op de juiste manier wordt gebruikt, is de IPL behandeling zelfs op de gevoelige huid en lichaamsdelen veilig en eenvoudig.

   • Snoerloos gemak

    Het unieke snoerloze ontwerp van de Lumea is ideaal: u kunt de Lumea namelijk gebruiken waar en wanneer u maar wilt.

   • Geen vervangende onderdelen nodig

    Philips Lumea is a complete oplossing die u meteen kunt gebruiken. Bovendien hebt u geen vervangende lampen of gels nodig.

   • Toepassingsgebieden

    Verwijder met een gerust hart ongewenst haar op lichaamsdelen onder de neklijn: benen, onderarmen, bikinilijn, armen en buik.

   • Geschikte haar- en huidtypen

    Philips Lumea werkt effectief op (natuurlijk) donkerblond, bruin en zwart haar. Net als met andere behandelingen op basis van licht, is Philips Lumea NIET geschikt voor rood, lichtblond of wit/grijs haar. Ook is Philips Lumea NIET geschikt voor een zeer donkere huid.

   Onlangs bekeken producten

   Mogelijk bent u geïnteresseerd in