Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  De GoGEAR MiniDot is groots in plezier, ongelofelijk klein in omvang en verkrijgbaar in allerlei spetterende kleuren. Dankzij de geïntegreerde clip draagt u hem gewoon als accessoire, terwijl de LED- en geluidsindicators zorgen voor gemakkelijke navigatie. Opladen is zo gebeurd dankzij FastCharge.

  Productkenmerken

  • Eenvoudig handsfree gebruik dankzij ingebouwde clip

   Niets staat u in de weg. Dankzij het lichte ontwerp en de stevige ingebouwde clip kunt u uw GoGEAR-speler eenvoudig aan uw kleding bevestigen, als een stijlvol attribuut voor onderweg.

  • Geniet van maximaal 6 uur muziek

   Swing non-stop op uw favoriete muziek met uw GoGEAR-speler. De speler is voorzien van een compacte, oplaadbare batterij voor langdurig vermogen. Na één keer opladen kunt u 6 uur onafgebroken genieten van muziek. Sluit de speler direct via USB aan op uw computer om op te laden; u hebt geen kabels nodig. Eenvoudiger kan het niet.

  • 6 minuten opladen voor 60 minuten speeltijd

   Soms wilt u de GoGEAR-speler gebruiken wanneer u naar uw werk gaat, op weg terug naar huis bent of wanneer u een stukje wilt gaan lopen, maar komt u erachter dat u bent vergeten om hem op te laden. Met Fast Charge kunt u gerust dag zeggen tegen de frustratie van saaie reizen. Als u uw GoGEAR met deze slimme en handige oplossing van Philips slechts 6 minuten aansluit op uw PC of USB-lader, krijgt u er wel 60 minuten muziek voor terug! Fast Charge werkt via veel hogere stroomsterktes om uw lithium-ionbatterij razendsnel voor u op te laden... en ervoor te zorgen dat de muziek blijft klinken.

  • Songbird: een eenvoudig programma om muziek te beheren

  • Klein, kleurrijk en stijlvol als een modeaccessoire

   Maak een statement met uw GoGEAR-speler en haal het beste uit uw muziek. De MP3-speler doet zijn naam eer aan: hij is klein, rond en chic. Hij is uitgerust met een ingebouwde clip en is beschikbaar in een reeks mooie kleuren. U kunt hem op uw tas of kleding dragen als een modeaccessoire, klaar voor gebruik wanneer u maar wilt.

  * Opslagcapaciteit is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps.
  * De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.
  * De eigenlijke overdrachtssnelheid is afhankelijk van uw besturingssysteem en de software die u gebruikt.
  * 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
  * Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in