Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Swing op het geluid van de kleine en kleurrijke GoGEAR Sounddot MP3-speler, die wordt geleverd met een geïntegreerde klem voor bevestiging aan uw kleding en met LED- en geluidsindicatie voor eenvoudige navigatie. Breng uw muziek over via Direct USB en gebruik FastCharge voor snel opladen.

  Productkenmerken

  • Klein, kleurrijk en stijlvol als een modeaccessoire

   Maak een statement met uw GoGEAR Sounddot en haal het beste uit uw muziek. De MP3-speler doet zijn naam eer aan: hij is klein, rond en chic. Hij is uitgerust met een ingebouwde clip en is beschikbaar in allerlei mooie kleuren. U kunt hem op uw tas of kleding dragen als een modeaccessoire, klaar voor gebruik wanneer u maar wilt.

  • Eenvoudig handsfree gebruik dankzij ingebouwde clip

   Niets staat u in de weg. Dankzij het lichte ontwerp en de stevige ingebouwde clip kunt u uw GoGEAR Sounddot eenvoudig aan uw kleding bevestigen, als een stijlvol attribuut voor onderweg.

  • Geniet van maximaal 6 uur muziek

   Swing non-stop op uw favoriete muziek met uw GoGEAR-speler. De speler is voorzien van een compacte, oplaadbare batterij voor langdurig vermogen. Na één keer opladen kunt u 6 uur onafgebroken genieten van muziek. Sluit de speler direct via USB aan op uw computer om op te laden; u hebt geen kabels nodig. Eenvoudiger kan het niet.

  • Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren

   Met het meegeleverde, gebruiksvriendelijke programma Philips Songbird kunt u al uw media zoeken, afspelen en moeiteloos synchroniseren met uw Philips GoGear. Met de intuïtieve en krachtige muziekbeheerfuncties vindt u direct in het programma nieuwe artiesten en muziek in muziek- en mediawinkels, via services en op websites. Ook kunt u uw eigen verzameling en media via internet afspelen en moeiteloos van uw PC naar uw Philips GoGear synchroniseren.

  • 6 minuten opladen voor 60 minuten speeltijd

   Soms wilt u de GoGEAR-speler gebruiken wanneer u naar uw werk gaat, op weg terug naar huis bent of wanneer u een stukje wilt gaan lopen, maar komt u erachter dat u bent vergeten om hem op te laden. Met Fast Charge kunt u gerust dag zeggen tegen de frustratie van saaie reizen. Als u uw GoGEAR met deze slimme en handige oplossing van Philips slechts 6 minuten aansluit op uw PC of USB-lader, krijgt u er wel 60 minuten muziek voor terug! Fast Charge werkt via veel hogere stroomsterktes om uw lithium-ionbatterij razendsnel voor u op te laden... en ervoor te zorgen dat de muziek blijft klinken.

  • LED- en geluidsindicatie voor opladen en eenvoudige navigatie

   GoGEAR Sounddot houdt u goed op de hoogte van wat er gaande is met speciaal geprogrammeerde licht- en geluidsindicatie. Een LED en korte piepjes geven aan of uw speler aan of uit is, en of de shufflemodus is ingeschakeld of niet. Een knipperend rood lampje en piepjes waarschuwen u wanneer de batterij bijna leeg is. Sluit uw speler aan op een stroomvoorziening en de LED zal constant rood branden ter indicatie dat de batterij wordt opgeladen. Wanneer hij groen brandt, weet u dat de batterij is opgeladen en dat u weer van fantastische muziek op uw GoGEAR Sounddot kunt genieten.

  • USB-aansluiting voor overdracht zonder kabels

   Apparaten met Direct USB-functie kunnen zonder kabel worden aangesloten op de USB-poort. De computer herkent het apparaat automatisch als een verwijderbaar USB-apparaat voor massaopslag (extra stuurprogramma's vereist voor Windows 98), zodat u bestanden gemakkelijk via Windows Verkenner (of Apple-mappen) tussen de computer en het apparaat kunt slepen. Sla elke dag muziek en gegevens op het apparaat op voor meer plezier onderweg.

  * Opslagcapaciteit is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps.
  * De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.
  * De eigenlijke overdrachtssnelheid is afhankelijk van uw besturingssysteem en de software die u gebruikt.
  * 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
  * Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in