Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Vierkant is cool met de GoGear Spark! Deze compacte muziekleverancier is voorzien van FullSound™ en comfortabele, hoogwaardige oortelefoons voor superieur geluid onderweg. Plezier en entertainment zijn verzekerd met albumillustraties, Songbird en FM-radio.

  Productkenmerken

  • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

   De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

  • Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren

   Met het meegeleverde, gebruiksvriendelijke programma Philips Songbird kunt u al uw media zoeken, afspelen en moeiteloos synchroniseren met uw Philips GoGear. Met de intuïtieve en krachtige muziekbeheerfuncties vindt u direct in het programma nieuwe artiesten en muziek in muziek- en mediawinkels, via services en op websites. Ook kunt u uw eigen verzameling en media via internet afspelen en moeiteloos van uw PC naar uw Philips GoGear synchroniseren.

  • Op Audible.com vindt u digitale audioboeken en nog veel meer

   Ga naar Audible.com voor het meest uitgebreide aanbod van te downloaden digitale audioboeken, tijdschriften, radioprogramma's, stand-upcomedy en nog veel meer. Geniet van een boek in de auto, tijdens het sporten of waar dan ook in huis. Auteurs en beroemdheden lezen hun eigen werk voor en bekende acteurs dragen uw favoriete titels voor. Op Audible.com kunt u meer dan 75.000 selecties doorbladeren en voorbeelden beluisteren, waaronder de nieuwste bestsellers en die tijdloze klassiekers.

  • FM-radio met RDS en 20 voorkeurzenders voor meer muziekopties

   RDS (Radio Data System) is een communicatieprotocolstandaard waarmee digitale informatie wordt overgebracht via FM-radiouitzendingen. FM-radio-ontvangers met RDS geven nuttige informatie weer, waaronder het radiostation, programmagegevens, nummertitels, artiest enz. Op elk gewenst moment kunt u een radiostation op uw GoGear-speler opslaan als voorkeurzender. Met 20 mogelijke voorkeurzenders kunt u snel uw favoriete radiostation inschakelen zonder dat u handmatig de frequentie hoeft te zoeken.

  • Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

   De spraakopnamefunctie verandert uw GoGear-speler in een handig dicteerapparaat. U kunt niet alleen muziek afspelen of naar de radio luisteren, maar u kunt ook berichten of herinneringen voor uw werk of school opnemen, evenals boodschappenlijstjes, telefoonnummers en zelfs songteksten. Als u op de opnameknop drukt en in de ingebouwde microfoon spreekt, worden de spraakberichten gecomprimeerd en opgeslagen in het interne geheugen. Met de spraakopnamefunctie kunt u altijd en overal alles opnemen!

  • Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC

   De mapweergave is een optioneel extraatje waarmee u alle mappen van GoGear-speler kunt bekijken, net als op een computer. Als u de mapweergave kiest, is het openen van ondersteunde bestanden (d.w.z. muziek, foto's en video's) kinderspel: selecteer het bestand en druk op de afspeelknop.

  • Smart Shuffle: uw favorieten staan boven aan de lijst

  • Zachte rubberen oordopjes voor een comfortabele luisterervaring

   De zachte oordopjes met rubberen cap passen zich aan de vorm en grootte van uw oor aan. De zachte kussentjes zorgen ervoor dat pijn aan uw oren door een harde hoofdtelefoon tot het verleden behoort en u comfortabel van uw muziek kunt genieten.

  • Maximaal 22 uur speeltijd

   Het langdurige vermogen van deze speler bestaat uit 22 uur doorlopend muziek afspelen met slechts één oplaadbeurt.

  * De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.
  * 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
  * De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in