Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  • Praat face-to-face met live video, gratis

   Geniet van gratis Skype-to-Skype-videogesprekken vanaf uw Philips Smart TV. Plug de camera in de USB-ingang van de TV en sluit uw TV aan op internet. Volg de eenvoudige instructies op het scherm en geniet in een handomdraai van face-to-face live videochats met vrienden en familie.

  • Bellen naar telefoons overal in de wereld tegen aantrekkelijke tarieven

   Via Skype kunt u mensen gratis bellen, maar wist u ook dat u hen zelfs vanaf uw TV op hun telefoon overal ter wereld kunt bellen tegen aantrekkelijke tarieven? Met deze Philips TV-camera geniet u van hoogwaardige audio met 2 geïntegreerde microfoons.

  • Praat met meer mensen tijdens één gesprek vanaf uw TV

   Praat met meer mensen tijdens één gesprek vanaf uw TV. Neem gratis deel aan chats met meerdere vrienden tegelijk en maak dinerafspraken met iedereen als zij ook Skype gebruiken.

  • Geniet van videogesprekken met een hoogwaardige TV-camera

   De hoogwaardige Philips TV-camera voor alle Philips Smart TV Premium TV's biedt een uitstekende videokwaliteit. Geniet van videogesprekken in verbluffende details op uw grote TV-scherm.

  • Een helder beeld waar u ook zit, met 3x digitale zoom

   Dankzij de 3 keer digitale zoom kunt u de zoom naar wens aanpassen. Het maakt niet uit hoe ver u van de televisie af zit. Bovendien kunt u de zoom ook kantelen en pannen om de weergave perfect aan te passen, ook al staat uw TV in een hoek of niet recht voor uw bank.

  • Heldere spraak ongeacht de afstand en ruimte

   Deze camera beschikt over geluidsverwerking voor echo-onderdrukking. Dit zorgt ervoor dat de echo die door de geïntegreerde microfoons wordt opgevangen, wordt verminderd. De spraakhelderheid van uw Skype-gesprekken wordt dus verbeterd. Geniet van een geweldige geluidskwaliteit.

  • Universeel vast te klemmen op alle Philips Smart TV Premium TV's

   Deze camera is compatibel met alle Skype-gecertificeerde Philips Smart LED-TV's en heeft een eenvoudige klem, zodat u de camera snel kunt installeren. Sluit de camera aan op de USB-connector van de TV, zodat u in een paar eenvoudige stappen kunt genieten van Skype-gesprekken.

  Compatibele producten

  All Skype-camera's models

  Showing - of

  Handleidingen en documentatie

  • Leaflet PDFbestand, gepubliceerd 29 maart 2014
  • User manual PDFbestand, gepubliceerd 29 maart 2014

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in