PC-geluidskaart

  PC-geluidskaart

  Verleg de grenzen van geluid

  De Dynamic Edge 4-kanaals multimediageluidskaart met QMSS™-technologie zet het stereogeluid van al uw CD's, MP3's en games om naar vier fantastische geluidskanalen.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verleg de grenzen van geluid

Fantastisch driedimensionaal geluid

 • Geniet van PC-audio, afgespeeld met de kwaliteit van audiosystemen

  Philips heeft zijn toonaangevende ervaring van de afgelopen 75 jaar op het gebied van audio aangewend om PC-audioproducten te creëren die dezelfde prestaties leveren als onze bekroonde audiosystemen.

 • Duidelijk signaal van digitaal geluid voor een optimale geluidskwaliteit

  Audio wordt verzonden als een digitaal signaal dat pas op het allerlaatste moment wordt omgezet in een analoog signaal. Op deze manier worden de signaalstoringen tot een minimum beperkt en blijft de geluidskwaliteit gelijk aan die van de oorspronkelijke opname.

 • Compatibel met diverse audiobronnen: muziek, games, film en internet

  U kunt alle soorten audiobronnen (muziek, games, films en internet) afspelen. Wat u ook wilt horen, Philips zorgt ervoor dat uw multimediabeleving nog intenser wordt.

 • Sound Agent 2 optimaliseert de audio-ervaring

  Sound Agent 2 is intelligente software die wordt geleverd met een leuke, gebruiksvriendelijke grafische interface. Deze software maakt PC-audio eenvoudig door geluid automatisch in te stellen voor elk veelgebruikt formaat. Met Sound Agent 2 wordt het leuk om geluid tot in detail af te stemmen op uw persoonlijke muzieksmaak.

 • QMSS verandert stereo in overtuigend meerkanaals Surround

  QMSS maakt van alle stereobronnen overtuigend meerkanaals Surround. Dit betekent dat u naar alle games, muziek en films kunt luisteren in meerkanaals Surround Sound, en niet alleen gewoon stereogeluid.

 • Betrouwbare audio via een coaxiale SPDIF-aansluiting

  De SPDIF-coaxkabel zorgt voor een erg betrouwbare aansluiting op digitale audio.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in