Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Met de digitale Voice Tracer-recorder kunt u onderweg documenten en memo's dicteren. Eenmaal terug op kantoor sluit u de recorder aan op de PC om de bestanden over te zetten en de meegeleverde software uw spraakopnamen automatisch in tekst te laten omzetten.

  Productkenmerken

  • ClearVoice voor heldere en levendige spraakweergave

   Het opnemen van lezingen en presentaties in een goede audiokwaliteit kan een behoorlijke uitdaging zijn. Zeker als u niet op de voorste rij zit, kan de stem van de spreker te zacht zijn voor een goede opname. De ClearVoice-functie past dynamisch de passages met een lager volume aan, zodat ook zachtere stemmen duidelijk hoorbaar worden.

  • Opnemen in de populaire MP3-indeling

   MP3 is de indeling die meest door consumenten wordt gebruikt voor audio-opslag. Bovendien is het zo'n beetje de standaardcodering voor het overzetten en afspelen van opnamen.

  • Begin met één druk op de knop direct met opnemen

   Houd de opnameknop kort ingedrukt om de Voice Tracer in te schakelen en direct met opnemen te beginnen.

  • Speech-to-text: inclusief Dragon NaturallySpeaking DVR Edition

   Zet spraak om in tekst met de Dragon NaturallySpeaking-software, waarmee u verzekerd bent van een uiterst nauwkeurig resultaat.

  • Automatisch een transcriptie van uw ingesproken bestanden

   Dankzij onze geavanceerde software hoeft u de recorder alleen maar op de PC aan te sluiten en uw bestand over te zetten om de spraak in tekst te converteren.

  • Documenten drie keer zo snel gemaakt als de meeste mensen typen

   Dankzij de innovatieve spraakherkenningssoftware kunt u nu dictaten automatisch laten omzetten in tekstbestanden en zo besparen op tijdrovend typwerk.

  • Met een nauwkeurigheid van tot wel 99% nauwkeuriger dan ooit

   Een krachtige softwareoplossing die nog nauwkeuriger is gemaakt! Tot 99% nauwkeurigheid voor een efficiënte workflow.

  • Een snelle overdracht van opnamen en gegevens via USB 2.0

   Dankzij de snelle gegevensoverdracht van een 2.0 USB-aansluiting worden opnamen tot 40 keer sneller overgedragen naar uw PC in vergelijking met de oorspronkelijke USB-norm.

  • Indexfunctie voor eenvoudig zoeken naar relevante passages

   De indexfunctie vereenvoudigt het snel opzoeken van relevante passages.

  • Stemactivering voor handsfree opnemen

   Opnemen met stemactivering is een handige functie voor handsfree opnemen. Als deze functie is ingeschakeld, begint het apparaat automatisch met opnemen zodra u begint te praten. De opname wordt automatisch stopgezet als u stopt met praten en gaat automatisch verder zodra u weer begint te praten.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in