Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

Bespaar ruimte en moeite

Bespaar werk, tijd en ruimte met de verticaal ontworpen HR7625/70-keukenmachine van Philips. Dit krachtige, supermultifunctionele apparaat werkt alle klusjes in een paar seconden af. Inclusief blender.

Alle specificaties bekijken

Productkenmerken

 • Alle accessoires passen in de kom voor compacte opslag

  Dankzij MicroStore kunnen al uw accessoires eenvoudig en compact in de kom worden opgeborgen.

 • Motor van 500 watt voor grote hoeveelheden en krachtig kneden

  Met de motor van 500 W plus 2 snelheidsstanden en pulsknop kunt u de juiste snelheid kiezen voor optimale resultaten

 • Voert moeiteloos meer dan 25 functies uit

  De keukenmachine wordt geleverd met 7 accessoires voor meer dan 25 functies. Met de vaatwasmachinebestendige kneedaccessoires kunt u beslag mixen en krachtig kneden. Een roestvrijstalen hakmes voor het voorbereiden van vlees en groenten. Metalen schijven voor middelfijn raspen en verkruimelen. Onbreekbare blender van 1,5 liter voor het mengen, crushen en doorroeren van verschillende ingrediënten. En een emulsieschijf voor het bereiden van voeding als slagroom en mayonaise.

 • Het verticale ontwerp neemt maximaal 35% minder keukenruimte in beslag

  Het speciale verticale ontwerp heeft een grondoppervlak dat 35% kleiner is dan bij vergelijkbare keukenmachines. Hierdoor wordt er waardevolle werkruimte bespaard en kunnen mensen met een kleine keuken vanaf nu ook een keukenmachine kwijt.

 • 2 snelheden en pulsstand

  De keukenmachine van Philips heeft twee snelheidsstanden voor harde en zachte ingrediënten. Tevens is het apparaat voorzien van een pulseerfunctie voor bijvoorbeeld het hakken van knoflook of het crushen van ijs.

 • Inclusief blender

  De keukenmachine wordt geleverd met 7 accessoires voor 28 functies: een roestvrijstalen mes voor hakken, kloppen, slagroom kloppen, verkruimelen, snijden, vouwen, stampen, vlees hakken, mixen; een accessoire voor (krachtig) kneden; een snijhulpstuk voor het middelfijn snijden van groenten en fruit; een rasphulpstuk voor het middelfijn raspen van groenten, fruit en kaas; een emulsieschijf voor (op)kloppen en emulgeren; een korrelrasp voor het raspen van aardappels en een blender voor mengen, crushen, schuimen, malen, pureren, homogeen maken, uitpersen, shaken, roeren.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in