InfraCare-infraroodlamp

  Effectieve verzachting van pijn

  Philips InfraCare verzacht pijn in de spieren en gewrichten. De infraroodlamp van 300watt voelt zeer comfortabel aan en de infraroodwarmte dringt diep door in de huid, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit biedt verzachting voor zones van 40 x 30 cm. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

InfraCare-infraroodlamp

300W, Zonebehandeling van een bepaald gebied, Digitale timer HP3631/01 Soortgelijke producten zoeken

Effectieve verzachting van pijn

Diep doordringende infraroodwarmte

 • Infraroodhalogeenlamp van 300 watt

  Infraroodhalogeenlamp van 300 watt

  De Philips InfraCare HP 3631 is geoptimaliseerd voor een effectieve verlichting van pijn in gebieden van 40 x 30 cm, zoals schouder en nek, onderrug, een bovenbeen of arm. De InfraCare is voorzien van innovatieve technologie op het gebied van infrarood halogeenlicht. De speciale lenzen, het speciale filter en de krachtige halogeenlamp van 300 watt zijn geoptimaliseerd voor prettige warmte op een behandelgebied van 40 x 30 cm, waarbij de infraroodwarmte gelijkmatig over het te behandelen gebied wordt verspreid.

 • Instelbare hoek

  Instelbare hoek

  De infraroodlamp kan tot 40 graden naar achter worden gekanteld.

 • Digitale timer: de persoonlijke behandeltijd instellen

  Digitale timer: de persoonlijke behandeltijd instellen

  De behandeltijd kan eenvoudig worden beheerd door het geadviseerde aantal minuten of het aantal gewenste minuten in te stellen. De digitale timer telt automatisch af en geeft een geluidssignaal wanneer de sessie is afgelopen.

 • Diep doordringende infraroodwarmte

  Diep doordringende infraroodwarmte

  Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen veroorzaakt door stijve gewrichten effectief verzacht. De aangename warmte die het infraroodlicht genereert, dringt diep door in uw huid, en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zij zich. Omdat de warmte het weefsel soepeler maakt, worden uw gewrichten flexibeler en voelt u zich minder stijf.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in