Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Meer energie

  De Philips goLITE BLU is een draagbare, compacte energielamp die een helder blauw licht verspreidt dat aan een zomerdag doet denken. Dit soort lichttherapie staat erom bekend dat het u op elk gewenst moment energie geeft en is een uitstekende remedie tegen de winterblues.

  Alle awards bekijken

  Productkenmerken

  • Maakt gebruik van speciaal blauw licht, zoals een heldere, zonnige hemel

   De goLITE BLU-energielamp produceert een speciaal soort blauw licht dat op zeer zonnige, heldere dagen van nature aanwezig is. Speciale receptoren in de ogen absorberen dit blauwe licht, waardoor u zich op elk gewenst moment energiek voelt.

  • Helpt de symptomen van winterblues te bestrijden

   In landen waar de winters lang zijn en maar weinig daglicht is, hebben veel mensen last van een verlaagd energieniveau. Dit wordt ook wel de winterblues genoemd. De winterblues begint meestal in de herfst en kan enkele weken duren. Met de goLITE BLU van Philips kunt u de klachten eenvoudig verlichten, zodat u zich weer net zo energiek voelt als in de zomer.

  • Geeft meer energie

   In de drukte van het dagelijkse leven wordt er veel van ons gevraagd. We willen zowel op ons werk als thuis optimaal presteren. Soms merken we dat we gedurende de dag een beetje inzakken. Door - op een moment van uw keuze - de goLITE BLU te gebruiken, wordt u op natuurlijke wijze energieker en alerter.

  • Met slechts 15-45 minuten per dag merkt u het resultaat

   Plaats de goLITE BLU in uw gezichtsveld; u hoeft niet rechtstreeks in het licht te kijken. Wanneer u de goLITE BLU-energielamp 15 minuten of langer gebruikt, verbetert u op natuurlijke wijze uw stemming en energieniveau wanneer u dat nodig hebt. Langer gebruik is absoluut veilig. Wanneer u het apparaat tijdens de wintermaanden elke ochtend gebruikt, nemen de klachten van de winterblues af.

  • Eenvoudige bediening van timer en intensiteit

   Stel de timer naar wens in op 15, 30, 45 of 60 minuten en kies een van de drie helderheidsniveaus met behulp van de dimmer.

  • Extra duurzame LED-lampen

   De duurzame LED-lampen van de goLITE BLU kunnen 50 jaar lang gedurende 30 minuten per dag worden gebruikt zonder dat de kracht afneemt.

  • 100% UV-vrij blauw licht

   Het heldere, blauwe licht geeft u op natuurlijke wijze meer energie. Het effect is hetzelfde als op een zonnige dag, maar dan zonder de schadelijke UV-stralen van zonlicht.

  • Onafhankelijk onderzoek laat een verbeterd energieniveau zien bij gebruikers

   Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 70% van de gebruikers vond dat hun energieniveau na twee weken gebruik was verbeterd. Bzz Agent UK 2011; n = 823

  • Klinisch bewezen*: verbetert het humeur en geeft meer energie

   Klinisch bewezen*: helpt tegen de winterblues en verhoogt het energieniveau.

  • 100 jaar aan Philips-expertise in verlichtingstechnologie

   Aangeboden door Philips, al meer dan 100 jaar toonaangevend op het gebied van technologie voor lichttherapie.

  * Anderson, J. et al. Acta Psychiatr Scand 2009 120: 203-12

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in