Meerdere dranken voor meerdere gebruikers

  met melkbeker met volledig geautomatiseerde dubbele reinigingsfunctie

  € 1.629,99 * * Aanbevolen verkoopprijs
 • Meerdere dranken voor meerdere gebruikers

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Meerdere dranken voor meerdere gebruikers

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Meerdere dranken voor meerdere gebruikers

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Meerdere dranken voor meerdere gebruikers

  Met het Saeco Xelsis-koffiezetapparaat geniet elk familielid van zijn of haar favoriete koffie. Dankzij de unieke functie voor meerdere gebruikers kunnen tot wel 6 gebruikersprofielen worden ingesteld en aan elk profiel kunnen 9 verschillende dranken worden toegewezen.

  Alle specificaties bekijken

  Accessoires voor dit product

  Alle accessoires bekijken
  * Aanbevolen verkoopprijs

  Productkenmerken

  • Eenvoudig schoonmaken dankzij afneembaar zetsysteem

   Het zetsysteem – een Saeco-uitvinding- vormt het hart van onze machines en verzorgt het automatische proces. Het zetsysteem is (afhankelijk van het model), gemakkelijk toegankelijk vanaf de voor- of zijkant. Het kan eenvoudig worden verwijderd voor reiniging onder de kraan voor een optimale hygiëne.

  • Perfect melkschuim dankzij de geïntegreerde melkbeker

   Geniet van uw melkspecialiteiten met de geïntegreerde melkbeker met automatische reiniging. Giet gewoon melk in de beker, sluit deze op de machine aan en kies uw gewenste koffiedrank. Of het een latte macchiato, cappuccino of caffé latte is, uw drank wordt binnen seconden worden geserveerd. De beker van uw Saeco espressomachine beschikt over een automatische reinigingsfunctie met twee automatische stoom-spoelcycli die de buizen van uw beker na ieder gebruik reinigen. Zo krijgt u altijd een verse melksmaak.

  • Extra crèmelaag en textuur

   Met deze Saeco kunt u genieten van onze gepatenteerde crèmelaag en textuur. Stel de tegendruk in om de hoeveelheid crème en de textuur van uw espresso te wijzigen met deze handige knop op de tuit van het koffiezetapparaat. Probeer het zelf en ontdek uw favoriete smaak.

  • Koffie zonder verbrande smaak dankzij 100% keramische molens

   Deze espressomachine is voorzien van 100% keramische molens. Saeco gebruikt keramische molens vanwege hun consequente maling zonder de koffieboon voor een onberispelijke espresso te oververhitten. Keramiek zorgt voor duurzame prestaties en een totaal stille werking.

  • Kies voor verschillende koffiesmaken met onze verstelbare molens

   Verschillende koffiemelanges vragen om verschillende maalinstellingen. De malingskorreligheid van deze espressomachine kan in 8 instellingen worden ingesteld, van de fijnste instelling voor een volle espresso tot de grofste voor een lichtere koffie.

  • Een persoonlijke kop koffie met 6 gebruikersprofielen

   Deze Saeco espressomachine beschikt over 6 instelbare profielen die uw persoonlijke voorkeur voor verschillende koffiedranken onthouden. Dit maakt het heel gemakkelijk om een persoonlijke, op uw smaak afgestemde kop koffie te krijgen, ook als u niet de enige gebruiker van de machine bent.

  • Hygiënisch melk opschuimen dankzij geautomatiseerde dubbele reinigingsfunctie

   Deze Saeco espressomachine beschikt over een volledig geautomatiseerde tweevoudige reinigingsfunctie voor de melkbeker. De tweevoudige reiniging bestaat uit twee onafhankelijke stoomcycli die uw melkbeker snel afspoelen na elke koffiedrank die u maakt, zodat u altijd over vers opgeschuimde melk beschikt. Hygiënisch melk opschuimen was nog nooit zo gemakkelijk.

  • Altijd een schone machine dankzij de functie voor automatisch reinigen en ontkalken

   Het koffiedoorloopsysteem van deze espressomachine wordt automatisch met water gereinigd wanneer u de machine in- of uitschakelt. Hierdoor kunt u altijd genieten van verse koffie met een heerlijke smaak. Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van uw espressomachine. Deze machine geeft niet alleen een signaal wanneer de machine moet worden ontkalkt, maar het automatische ontkalkingsproces start op uw machine en helpt u met duidelijke berichten op het scherm bij de verschillende stappen. Ontkalken was nog nooit zo eenvoudig!

  • Melkspecialiteiten zonder wachten dankzij een dubbele boiler

   Met 2 afzonderlijke verwarmingssystemen voor zowel de optimale koffie- als melkopschuimtemperatuur, bent u met deze Saeco volledig automatische espressomachine keer op keer gegarandeerd van professionele prestaties en snelheid. U kunt zo veel latte macchiato's en cappuccino's voorbereiden als u maar wilt, de een na de andere en elke precies zoals goed zoals de vorige zonder te wachten.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in