Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  De nieuwe Saeco Royal-espressomachine is een vertrouwde klassieker in een nieuw jasje, met dezelfde hoge betrouwbaarheid en ruime reservoirs voor koffiebonen, water en gemalen koffie als zijn voorganger.

  Productkenmerken

  • Geheugenfunctie dankzij een intuïtieve displayinterface

   Dankzij onze geheugenfunctie met instelbare hoeveelheid, sterkte en temperatuur krijgt u altijd een perfecte kop koffie die speciaal volgens uw persoonlijke voorkeur voor u is gezet. U hoeft enkel op een knop te drukken om van een uitmuntende drank in uw favoriete kop te kunnen genieten.

  • In één klik afneembare zetgroep

   De zetgroep – een Saeco-uitvinding- vormt het hart van onze machines en zorgt ervoor dat de machine alles zelf kan maken. U kunt er gemakkelijk bij en verwijdert het met slechts één klik zodat u het moeiteloos regelmatig kunt schoonmaken.

  • Verstelbare tuithoogte, zodat alle koppen er perfect onder passen

   De juiste temperatuur en geen gespat dankzij onze verstelbare tuiten die altijd de perfecte afstand tot uw kop garanderen.

  • Vaatwasmachinebestendige lekbak en ingebouwde beker

   U kunt de lekbak en de ingebouwde beker eenvoudig in uw vaatwasser plaatsen om ze perfect snel schoon te krijgen.

  • Altijd een schone machine dankzij de functie voor automatisch reinigen en ontkalken

   Het koffiedoorloopsysteem van deze espressomachine wordt automatisch met water gereinigd wanneer u de machine in- of uitschakelt. Hierdoor kunt u altijd genieten van verse koffie met een heerlijke smaak. Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van uw espressomachine. Deze machine geeft niet alleen een signaal wanneer de machine moet worden ontkalkt, maar het automatische ontkalkingsproces start op uw machine en helpt u met duidelijke berichten op het scherm bij de verschillende stappen. Ontkalken was nog nooit zo eenvoudig!

  • Volledig automatische cappuccinatore voor melkschuim met één druk op de knop

   De ultieme cappuccinatore van Saeco vult uw kop met zoveel perfect melkschuim als u maar wilt, met slechts één druk op de knop.

  • Twee boilers voor directe stoom

   Optimale omstandigheden voor alles: twee onafhankelijke doorloopsystemen staan garant voor een snelle en handige bereiding van de koffie na het opschuimen van uw melk.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in