Proef het aroma van uw favoriete koffiebonen

  van koffieboon tot espresso met één druk op de knop

  Algemene waardering 3.9 / 5
  € 349,99*
  * Aanbevolen verkoopprijs
Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Alles wat u nodig hebt om eindeloos veel aroma's te ontdekken

  Alle specificaties bekijken

  Productkenmerken

  • Kies voor verschillende koffiesmaken met onze verstelbare molens

   Verschillende koffiemelanges vragen om verschillende maalinstellingen. De malingskorreligheid van deze espressomachine kan in 5 instellingen worden ingesteld, van de fijnste instelling voor een volle espresso tot de grofste voor een lichtere café crème.

  • Eenvoudig schoonmaken dankzij afneembaar zetsysteem

   Het zetsysteem – een Saeco-uitvinding- vormt het hart van onze machines en verzorgt het automatische proces. Het zetsysteem is (afhankelijk van het model), gemakkelijk toegankelijk vanaf de voor- of zijkant. Het kan eenvoudig worden verwijderd voor reiniging onder de kraan voor een optimale hygiëne.

  • Altijd een schone machine dankzij automatische reiniging van het doorloopsysteem

   Saeco heeft deze espressomachine ontworpen om automatisch bij het in- of uitschakelen van de machine het koffiedoorloopsysteem te reinigen met water. Dit geeft een geweldige, verse smaak aan elke kop koffie.

  • Koffie zonder verbrande smaak dankzij 100% keramische molens

   Deze espressomachine is voorzien van 100% keramische molens. Saeco gebruikt keramische molens vanwege hun consequente maling zonder de koffieboon voor een onberispelijke espresso te oververhitten. Keramiek zorgt voor duurzame prestaties en een totaal stille werking.

  • Onthoud uw favoriete hoeveelheid koffie

   Dankzij onze innovatieve geheugenfunctie met instelbare hoeveelheid, sterkte en temperatuur krijgt u altijd een perfecte kop koffie die speciaal volgens uw persoonlijke voorkeur wordt gezet. Geniet van een uitstekende kop koffie in uw favoriete mok met slechts één druk op de knop.

  • Heerlijk melkschuim dankzij de klassieke melkopschuimer

   Deze Saeco espressomachine beschikt over de klassieke melkopschuimer, die barista's "Pannarello" noemen. Deze opschuimer geeft stoom af en moet in de melk ondergedompeld worden om prachtig melkschuim te bereiden. Geef de barista in u de vrijheid en maak heerlijke melkspecialiteiten op de traditionele manier!

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in