Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Een glimlach bij elk kopje

  Het SENSEO® Keith Haring limited edition-koffiezetapparaat brengt meer vrolijkheid in uw koffiemoment en een opgewekte sfeer in uw keuken. Harings speelse afbeeldingen en het Quadrante-ontwerp geven kleur aan uw dag en doen een glimlach verschijnen!

  Alle specificaties bekijken

  Productkenmerken

  • Uniek koffiezetsysteem voor een optimale smaak

   Uniek SENSEO® koffiezetsysteem van Philips en Douwe Egberts. Elk kopje wordt vers gezet en bevat de perfecte balans tussen koffie en water: de garantie voor een volle, ronde smaak en een verrukkelijk aroma.

  • Verrukkelijke schuimlaag voor een speciaal koffiemoment

   Dankzij het heerlijke SENSEO® koffieassortiment van Douwe Egberts en het unieke SENSEO® koffiezetsysteem heeft uw perfecte kopje koffie altijd een rijke en verrukkelijke schuimlaag; het bewijs voor een overheerlijke smaak en hoge kwaliteit.

  • Automatische uitschakeling om energie te besparen

   Met deze functie wordt uw SENSEO® koffiezetapparaat na 30 minuten automatisch uitgeschakeld. Zo bespaart u energie.

  • Haring's speelse afbeeldingen brengen kleur in uw dag

   Unieke en speelse afbeeldingen van Keith Haring voor de originele, expressieve noot in uw keuken. Trakteer uzelf elke dag op een klein kunstwerk terwijl u van uw koffie geniet!

  • 2 speciaal ontwikkelde SENSEO® kopjes met Keith Haring-ontwerp

   De nieuwe, beperkt verkrijgbare SENSEO® kopjes met Keith Haring-ontwerp maken de momenten waarop u koffie drinkt bijzonder!

  • Calc-Clean-indicator geeft aan wanneer u moet ontkalken

   De Calc-Clean-indicator zorgt ervoor dat u uw koffiezetapparaat altijd op het juiste moment ontkalkt. Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van uw SENSEO® koffiezetapparaat.

  • Afneembaar waterreservoir, dus minder vaak bijvullen

   Met het afneembare, extra grote waterreservoir van het koffiezetapparaat kunt u in één keer 8 kopjes koffie zetten, zodat u minder tijd nodig hebt om iedereen van koffie te voorzien.

  • Een of twee kopjes SENSEO® koffie in minder dan een minuut

   Met het SENSEO® koffiezetapparaat kunt u al in ongeveer 30 seconden genieten van een verrukkelijk, vers gezet kopje koffie en in minder dan een minuut van twee kopjes koffie.

  • Instelbare lekbak voor koppen van verschillende formaten

   De lekbak is in hoogte verstelbaar, zodat het SENSEO® koffiezetapparaat van Philips plaats biedt aan kopjes en mokken van verschillende grootte.

  • Veel koffiepadvarianten voor een heerlijke kop koffie, keer op keer

   Iedere SENSEO® koffievariant is een harmonieuze melange van aroma's en smaken met een uitgesproken eigen nuance. De zachte crèmelaag maakt het genot compleet.

  • Levendige kleuren geven uw keuken een opgewekte sfeer

   Frisse en levendige kleuren geven energie aan uw keuken

  Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

  Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in