SENSEO®

  SENSEO®

  Koffiezetapparaat

  Sensationele, vers gezette koffie!

  Aluminium SENSEO® koffiezetapparaat. Ieder kopje wordt vers gezet, zodat u geniet van koffie met een pure, volle smaak en een heerlijke schuimlaag. Geschikt voor allerlei Douwe Egberts-koffiepadvarianten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Sensationele, vers gezette koffie!

Stijlvol SENSEO® koffiezetapparaat van aluminium

 • Automatische uitschakeling om energie te besparen

  Automatische uitschakeling om energie te besparen

  Met deze functie wordt uw SENSEO® koffiezetapparaat automatisch uitgeschakeld na 60 minuten. Zo bespaart u energie.

 • Eénknopsbediening voor uw gemak

  Eénknopsbediening voor uw gemak

  Het zetten van een perfect kopje koffie is eenvoudiger dan ooit. U selecteert gewoon het aantal kopjes door op de knop voor één kop of de knop voor twee koppen op uw SENSEO® koffiezetapparaat te drukken.

 • Een of twee kopjes SENSEO® koffie in minder dan een minuut

  Een of twee kopjes SENSEO® koffie in minder dan een minuut

  Met het SENSEO® koffiezetapparaat kunt u al in ongeveer 30 seconden genieten van een verrukkelijk, vers gezet kopje koffie en in minder dan een minuut van twee kopjes koffie.

 • Afneembaar waterreservoir voor minder vaak bijvullen

  Afneembaar waterreservoir voor minder vaak bijvullen

  Het afneembare waterreservoir van het koffiezetapparaat is groot genoeg voor 6 kopjes koffie. U hoeft het dus minder vaak bij te vullen.

 • Veel koffiepadvarianten voor meer keus

  Veel koffiepadvarianten voor meer keus

  Met meer dan 250 jaar ervaring weet Douwe Egberts precies hoe de zorgvuldig uitgekozen koffiebonen moeten worden gebrand en gemalen voor de beste smaak. Met de SENSEO® koffiepadvarianten biedt Douwe Egberts de beste koffie als garantie voor een overheerlijke smaak. Dankzij de verschillende smaken kunt u kiezen uit een uitgebreide reeks koffiepads voor verschillende momenten.

 • Verrukkelijke schuimlaag voor een speciaal koffiemoment

  Verrukkelijke schuimlaag voor een speciaal koffiemoment

  Dankzij het heerlijke SENSEO® koffieassortiment van Douwe Egberts en het unieke SENSEO® koffiezetsysteem heeft uw perfecte kopje koffie altijd een rijke en verrukkelijke schuimlaag; het bewijs voor een overheerlijke smaak en hoge kwaliteit.

 • Stijlvol aluminium ontwerp

  Aluminium wordt door interieurontwerpers over de hele wereld toegepast als hét moderne designmateriaal. Doordat het lichtgewicht en toch sterk is, roestbestendig en niet gevoelig voor krassen en vingerafdrukken, biedt aluminium veel praktische voordelen en voegt het bovendien een tikje flair toe. Het SENSEO® Aluminium-koffiezetapparaat is een absolute blikvanger in uw keuken die perfect past bij de serie aluminium keukenapparaten van Philips.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in