De meest duurzame SENSEO® koffiemachine ooit!

  50% gerecycled plastic en automatische uitschakeling na 5 minuten

  € 109,99 * * Aanbevolen verkoopprijs
 • De meest duurzame SENSEO® koffiemachine ooit!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  De meest duurzame SENSEO® koffiemachine ooit!

  Geniet op milieuvriendelijke wijze van uw favoriete koffie! Het uniek ontworpen SENSEO® Viva Café Eco-koffiezetapparaat is gemaakt van 50% gerecycled plastic en schakelt na 5 minuten automatisch uit om energie te besparen.

  Alle specificaties bekijken
  Alle awards bekijken

  Accessoires voor dit product

  Alle accessoires bekijken
  * Aanbevolen verkoopprijs

  Productkenmerken

  • Gemaakt van 50% gerecycled plastic

   Omdat Philips het milieu erg belangrijk vindt, staat recyclen bij ons hoog in het vaandel. De SENSEO® Viva Café Eco-koffiemachine bestaat uit 50% gerecycled plastic. De onderdelen die van gerecycled plastic zijn gemaakt, zijn milieuvriendelijk omdat deze worden verkregen uit producten die niet langer worden gebruikt. Het apparaat is ook gemaakt van materialen die eenvoudig kunnen worden gerecycled wanneer u het apparaat wegdoet. Hierdoor wordt het apparaat nog milieuvriendelijker.

  • Automatische uitschakeling na 5 minuten om energie te besparen

   Met deze functie wordt uw SENSEO® Viva Café Eco-koffiemachine na 5 minuten automatisch uitgeschakeld. Zo bespaart u energie.

  • Een of twee kopjes SENSEO® koffie in minder dan een minuut

   Met het SENSEO® koffiezetapparaat kunt u al in ongeveer 30 seconden genieten van een verrukkelijk, vers gezet kopje koffie en in minder dan een minuut van twee kopjes koffie.

  • Verrukkelijke schuimlaag voor een speciaal koffiemoment

   Dankzij het heerlijke SENSEO® koffieassortiment van Douwe Egberts en het unieke SENSEO® koffiezetsysteem heeft uw perfecte kopje koffie altijd een rijke en verrukkelijke schuimlaag; het bewijs voor een overheerlijke smaak en hoge kwaliteit.

  • Uniek koffiezetsysteem voor een optimale smaak

   Uniek SENSEO® koffiezetsysteem van Philips en Douwe Egberts. Elk kopje wordt vers gezet en bevat de perfecte balans tussen koffie en water: de garantie voor een volle, ronde smaak en een verrukkelijk aroma.

  • Veel koffiepadvarianten voor een heerlijke kop koffie, keer op keer

   Iedere SENSEO® koffievariant is een harmonieuze melange van aroma's en smaken met een uitgesproken eigen nuance. De zachte crèmelaag maakt het genot compleet.

  • Verstelbare tuit voor uw favoriete kopje

   De tuit is in hoogte verstelbaar, zodat de SENSEO® koffiemachine plaats biedt aan kopjes en mokken van verschillende grootte.

  • Calc-Clean-indicator geeft aan wanneer u moet ontkalken

   De Calc-Clean-indicator zorgt ervoor dat u uw koffiezetapparaat altijd op het juiste moment ontkalkt. Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van uw SENSEO® koffiemachine.

  • Levendige optische structuur

   Een levendige optische structuur boven op de SENSEO® Viva Café Eco, waar natuur en technologie samenkomen.

  • Matte, zachte roestvrijstalen elementen

   Het matte, zachte roestvrijstalen uiterlijk van de metalen elementen van de SENSEO® Viva Café Eco geven het apparaat een luxe, subtiele uitstraling.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in