Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  De Philips SilentStar-stofzuiger verstoort de vrede in huis niet. Dankzij het unieke SilentSeal-mondstuk biedt deze stofzuiger alle vereiste zuigkracht zonder veel lawaai te maken.

  Alle specificaties bekijken
  Alle awards bekijken

  Accessoires voor dit product

  Alle accessoires bekijken
  * Aanbevolen verkoopprijs

  Productkenmerken

  • Maximale prestaties en minimaal geluid dankzij het SilentSeal-mondstuk

   Dankzij het SilentSeal-mondstuk bent u verzekerd van uitstekende prestaties met weinig lawaai. De door WesselWerk gemaakte afdichting zorgt voor een zeer efficiënte luchtstroom en zodoende voor optimale schoonmaakprestaties.

  • Aerodynamisch luchtkanaal verlaagt het geluidsniveau tot 70 dB

   Het luchtkanaal is zorgvuldig gekalibreerd om ervoor te zorgen dat de lucht ongehinderd en met zo min mogelijk geluid naar buiten stroomt. De speciale motorophanging gaat bovendien vibratie tegen.

  • HD-motor van 1250 watt met een vermogen van 2000 watt*

   Zeer efficiënte HD-motor (High Density) van 1250 watt genereert max. 400 watt zuigkracht, wat betekent dat hij 30% minder energie verbruikt voor hetzelfde resultaat als een apparaat van 2000 watt.*

  • HEPA AirSeal en wasbaar HEPA 13-filter

   Het ontwerp van deze Philips-stofzuiger is zodanig dat alle aangezogen lucht door het wasbare HEPA 13-filter wordt gevoerd (99,95% filtratie), voordat deze wordt uitgeblazen. Er kan geen lucht ontsnappen.

  • Twee comfortabele handgrepen voor extra gebruiksgemak

   Deze stofzuiger heeft maar liefst twee handgrepen. Als het apparaat op de wielen staat, kunt u de handgreep aan de bovenkant gebruiken om het apparaat eenvoudig te verplaatsen zonder dat u zich hoeft te bukken. De tweede handgreep, op de voorkant van het apparaat, kunt u gebruiken om de stofzuiger comfortabel rechtop te dragen.

  • Kwalitatieve ECARF-afdichting voor betrouwbare resultaten

   Deze ECARF-gecertificeerde stofzuiger garandeert met 99,95% zekerheid dat bijna alle lucht in de kamer wordt gefilterd tijdens het stofzuigen. Dit verwijdert bijna alle allergenen van tapijten, meubilair en andere ruimten in uw huis.

  * Interne Philips-meting; 2010.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in