Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Met de Philips HomeHero-stofzuiger is uw vloer in een handomdraai schoon. De sterke zuigkracht, het stoffilter en de flexibele mondstukken staan garant voor een probleemloze, maar grondige schoonmaakbeurt.

  Accessoires voor dit product

  Alle accessoires bekijken
  * Aanbevolen verkoopprijs

  Productkenmerken

  • Motor van 2000 watt genereert een maximale zuigkracht van 375 watt

   Deze krachtige motor van 2000 watt genereert max. 375 watt zuigkracht voor een optimaal schoonmaakresultaat.

  • HEPA AirSeal en wasbaar HEPA 12-filter

   Het ontwerp van deze stofzuiger is zodanig dat alle aangezogen lucht door het wasbare HEPA 12-filter wordt gevoerd (99,5% filtratie) voordat deze wordt uitgeblazen. Er kan geen lucht ontsnappen.

  • Twee comfortabele handgrepen voor extra gebruiksgemak

   Deze stofzuiger heeft maar liefst twee handgrepen. Als het apparaat op de wielen staat, kunt u de handgreep aan de bovenkant gebruiken om het apparaat eenvoudig te verplaatsen zonder dat u zich hoeft te bukken. De tweede handgreep, op de voorkant van het apparaat, kunt u gebruiken om de stofzuiger comfortabel rechtop te dragen.

  • Speciaal Parquet-mondstuk met zachte borstelharen

   Geen krassen meer dankzij dit mondstuk met zachte borstelharen, dat speciaal is ontworpen voor een voorzichtige reiniging van uw harde vloeren.

  • Unieke Clean Comfort Cassette voorkomt stofcontact

   Als u de zak van de Philips-stofzuiger weggooit, komt u niet in aanraking met het stof dankzij deze gepatenteerde zakhouder.

  • Tri-Active-mondstuk met een unieke 3-in-1-werking

   Dit unieke mondstuk heeft een aerodynamische vormgeving voor een maximaal reinigingseffect. Het is voorzien van zijborstels voor het verwijderen van stof in hoeken en bochten, en heeft een opening aan de voorkant voor het opnemen van grover vuil. Elke beweging zorgt direct voor een schoon resultaat.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in