Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

Haal alles uit het leven!

Met de Philips HomeHero-stofzuiger is uw vloer in een handomdraai schoon. De sterke zuigkracht, het stoffilter en de flexibele mondstukken staan garant voor een probleemloze, maar grondige schoonmaakbeurt.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Productkenmerken

 • Motor van 2000 watt genereert een maximale zuigkracht van 375 watt

  Deze krachtige motor van 2000 watt genereert max. 375 watt zuigkracht voor een optimaal schoonmaakresultaat.

 • HEPA AirSeal en HEPA 12-filter

  Het ontwerp van deze stofzuiger is zodanig dat alle aangezogen lucht door het HEPA 12-filter wordt gevoerd (99,5% filtratie) voordat deze wordt uitgeblazen. Er kan geen lucht ontsnappen.

 • Twee comfortabele handgrepen voor extra gebruiksgemak

  Deze stofzuiger heeft maar liefst twee handgrepen. Als het apparaat op de wielen staat, kunt u de handgreep aan de bovenkant gebruiken om het apparaat eenvoudig te verplaatsen zonder dat u zich hoeft te bukken. De tweede handgreep, op de voorkant van het apparaat, kunt u gebruiken om de stofzuiger comfortabel rechtop te dragen.

 • Parketmondstuk met zachte borstelharen voor bescherming tegen krassen

  Geen krassen meer dankzij dit mondstuk met zachte borstelharen, dat speciaal is ontworpen voor een voorzichtige reiniging van uw harde vloeren.

 • Unieke Clean Comfort Cassette voorkomt stofcontact

  Als u de zak van de Philips-stofzuiger weggooit, komt u niet in aanraking met het stof dankzij deze gepatenteerde zakhouder.

 • TriActive-mondstuk met een unieke 3-in-1-werking

  Dankzij het TriActive-mondstuk kunt u de vloer in 1 keer op 3 manieren reinigen: 1) De grotere opening aan het uiteinde van het mondstuk zuigt grotere objecten eenvoudig op. 2) De optimale luchtstroom in het mondstuk zorgt voor een maximaal reinigingsresultaat. 3) De twee zijborstels vegen het stof en vuil op naast het meubilair en de muren.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in