Kruimelzuiger

  Hoog vermogen, geweldig resultaat

  De nieuwe Philips FC6094 (14,4 V), geschikt voor krachtig schoonmaken op elk gebied, heeft het allemaal. De comfortset bestaat uit een vloermondstuk en een telescopische buis waarmee u zelfs grote hoeveelheden moeiteloos gemorste vloeistof en ander vuil kunt verwijderen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hoog vermogen, geweldig resultaat

Met comfortset voor grotere oppervlakken

 • Oplaadbaar apparaat met cyclonische luchtstroom van 14,4 V

  Oplaadbaar apparaat met cyclonische luchtstroom van 14,4 V

  De cyclonische luchtstroom van de Philips Mini Vac zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat.

 • Uitzonderlijk stil

  Uitzonderlijk stil

  De Philips Mini Vac, met zijn krachtige motor, is uitzonderlijk stil dankzij het speciale gestroomlijnde ontwerp. Dankzij het aangename geluidsniveau kunt u uw huis schoonmaken wanneer u maar wilt.

 • Afneembaar vaatwasmachinebestendig mondstuk

  Afneembaar vaatwasmachinebestendig mondstuk

  De Philips Mini Vac is ook onderhoudsvriendelijk. Als het mondstuk moet worden gereinigd, hoeft u het alleen maar in de vaatwasser te doen. Zo hebt u altijd een smetteloze en vuilvrije Mini Vac bij de hand.

 • Telescopische buis, vloermondstuk, borstel, spleetmondstuk

  Telescopische buis, vloermondstuk, borstel, spleetmondstuk

  De Philips FC6094 (14,4 V) wordt geleverd met een aantal accessoires waarmee u iedere taak eenvoudig aankunt. De comfortset bestaat uit een vloermondstuk en een telescopische buis waarmee u zelfs op grote oppervlakken vuil kunt verwijderen. De zachte borstel is geschikt voor kwetsbare oppervlakken en met het spleetmondstuk kunt u zelfs moeilijk bereikbare plaatsen reinigen.

 • Slim uitgevoerd oplaadstation voor wand en tafel

  Slim uitgevoerd oplaadstation voor wand en tafel

  U kunt de Philips Mini Vac opbergen op een handig oplaadstation dat u aan de muur kunt hangen of op een tafel kunt zetten. Dankzij de krachtige oplaadbare batterij is de Philips Mini Vac altijd klaar voor gebruik.

 • Cyclonische luchtstroom en 2-fasenfiltersysteem

  Cyclonische luchtstroom en 2-fasenfiltersysteem

  De cyclonische luchtstroom van de Philips MiniVac zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat. Het 2-fasenfiltersysteem zorgt ervoor dat het vuil, eenmaal binnen, niet meer naar buiten kan. Het eerste filter blokkeert het meeste vuil, terwijl het geplooide, tweede filter de fijnere stofdeeltjes opvangt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in