Digitale draadloze telefoon

  Verbluffend geluid

  Profiteer van de DECT-technologie voor de best mogelijke geluidskwaliteit. De DECT2 is uitgerust met allerlei uitgebreide functies die hem een middelpunt van uw gezinsleven zullen maken.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verbluffend geluid

 • Crystal Clear geluidskwaliteit

  Door het gebruik van digitale communicatie zijn interferentie en ruis vrijwel verdwenen. Achtergelaten berichten op het antwoordapparaat zijn daardoor goed verstaanbaar, en er kan zelfs muziek op worden opgenomen en weergegeven.

 • Praat door de telefoon zonder de handset vast te houden

  Met de handsfree-luidsprekertelefoon kunt u met de telefoon een gesprek voeren en ondertussen toch met iets anders bezig zijn, ongeacht waar u bent. De luidspreker en microfoon zitten op de voorkant van de handset, dus is het net alsof u oog in oog staat met uw gesprekspartner.

 • Polyfone ringtones voor een natuurlijker en realistischer geluid

  Met een polyfone ringtone kan de telefoon veel tonen gelijktijdig afspelen, waardoor nauwkeurige geluidsprestaties mogelijk zijn. Door de luidspreker van de telefoon klinken deze polyfone ringtones als echte muziek.

 • Weergave van naam en nummer in het telefoonboek

  Op het alfanumerieke scherm kunnen zowel cijfers als letters worden weergegeven om een naam aan een nummer toe te kunnen wijzen.

 • Door de ergonomische vorm is de bediening uiterst comfortabel

  Dankzij de soepele, ronde vormgeving ligt de handset perfect in de hand zodat een natuurlijk en probleemloos gebruik wordt bevorderd. En de handset ziet er nog fantastisch uit ook!

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in