Draadloze telefoon

  Onweerstaanbaar eenvoudig

  De DECT1-serie is speciaal ontworpen voor mensen die eenvoud waarderen. Deze telefoon ziet er goed uit, is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Gewoonweg onweerstaanbaar!

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Onweerstaanbaar eenvoudig

 • Compleet telefoonpakket, inclusief een basisstation en 4 handsets

  Een handig Plug & Play-telefoonpakket, inclusief basisstation en 4 handsets.

 • Gratis intercom - gratis interne gesprekken tussen handsets

  U hoeft niet alles te laten vallen waarmee u bezig bent om de handset aan uw zoon te gaan geven wanneer een van zijn vrienden belt: u kunt gewoon gratis de handset in zijn slaapkamer bellen en het gesprek doorverbinden.

 • Weergave van het telefoonnummer

  Het nummer van degene die u wilt bellen wordt weergegeven op het scherm van de telefoon. Zo kunt u het controleren voordat u daadwerkelijk gaat bellen.

 • Blokkeer het toetsenpaneel zodat u geen verkeerde toetsen indrukt

  Denkt u zich eens in hoe handig het is om de DECT-telefoon mee te nemen wanneer u aan het tuinieren bent. Maar veilig weggestopt in uw zak kan het wel eens gebeuren dat er per ongeluk een toets wordt ingedrukt. Zet dan de blokkering van het toetsenpaneel aan, zodat u niet onbewust met uw neef in de VS zit te bellen. U zou wel eens voor onaangename verrassingen kunnen komen te staan wanneer u de telefoonrekening in de brievenbus krijgt.

 • Lokaliseer uw headset door deze over te laten gaan bij oproep

  U hoeft niet langer het hele huis te doorzoeken, bel gewoon de handset op door op de speciale toets te drukken op het basisstation. De handset gaat over en u weet waar hij verborgen is.

 • Crystal Clear geluidskwaliteit

  Door het gebruik van digitale communicatie zijn interferentie en ruis vrijwel verdwenen. Achtergelaten berichten op het antwoordapparaat zijn daardoor goed verstaanbaar, en er kan zelfs muziek op worden opgenomen en weergegeven.

 • Realistisch klinkende instrumentale ringtones

  In plaats van de traditionele scherpe ringtonen kunt u ook instrumentale melodieën installeren op de telefoon. Deze klinken heel wat aangenamer.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in