• Geniet van het rijke, natuurlijke geluid

  met deze draadloze luidspreker

  Algemene waardering 2.8 / 5
  € 149,99 * * Aanbevolen verkoopprijs
 • Geniet van het rijke, natuurlijke geluid

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Geniet van het rijke, natuurlijke geluid

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Geniet van het rijke, natuurlijke geluid

  Deze draadloze Philips Fidelio AD7000W/10-luidspreker biedt u de vrijheid om muziek rechtstreeks vanaf uw iPod touch/iPhone/iPad en vanaf iTunes op uw computer draadloos af te spelen via AirPlay. Het elegante en compacte ontwerp vult de kamer met geweldige muziek.

  Alle specificaties bekijken

  Productkenmerken

  • SoundAvia voor indrukwekkend ruimtevullend geluid

   Ontworpen om de meest veeleisende muziekfans tevreden te stellen en vult uw kamer met geluid van indrukwekkende kwaliteit uit een compact apparaat. Krachtige luidsprekerdrivers met volledig bereik aan de voorzijde en baspijpen aan de achterkant optimaliseren de geluidsbalans, terwijl het enigszins gebogen schermontwerp het optimale luistergebied op elegante wijze verbreedt.

  • FullSound versterkt geluid tot in de details voor een rijk en krachtig geluid

   De FullSound-technologie van Philips gebruikt de nieuwste digitale signaalverwerking die muziek natuurlijker en krachtiger laat klinken. Muziek wordt dynamisch geanalyseerd en geoptimaliseerd, zodat u kunt genieten van alle details en warmte van de muziek.

  • Muziek streamen met draadloze AirPlay-technologie

   Met AirPlay kunt u uw gehele iTunes-muziekcollectie naar uw Philips Fidelio-basisstation streamen. Speel de muziek draadloos vanaf iTunes op uw computer, iPhone, iPad of iPod touch af naar iedere AirPlay-luidspreker in uw huis. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de luidsprekers zijn aangesloten op het Wi-Fi-netwerk. Met AirPlay kunt u uw muziek ook gelijktijdig op iedere luidspreker in iedere kamer afspelen. Luister wanneer u maar wilt naar uw favoriete nummers, waar in huis u zich ook bevindt.

  • SoundStudio-app voor volledige controle over audio-instellingen

   Geniet nu van muziek zoals u die graag hoort. SoundStudio geeft u de controle over uw muziek in de palm van uw handen. Hiermee past u elk geluidsaspect via uw iPhone aan, met eenvoudige en intuïtieve bedieningselementen. Nu kunt u het gewenste geluid tot in details instellen en uw favoriete nummers opnieuw tot leven laten komen. Met SoundStudio kunt u ook luisteren naar duizenden internetradiozenders over de hele wereld, waardoor uw muziekervaring nog verder wordt verbreed.

  • Afspelen en opladen van uw iPod/iPhone/iPad via de USB-poort

   Deze luidspreker heeft een USB-poort, waardoor u uw iPod, iPhone, iPad handig op kunt laden. Sluit gewoon de USB-kabel van uw Apple-apparaat aan op de achterzijde van de luidspreker. U kunt muziek op uw Apple-apparaat afspelen terwijl het oplaadt.

  • AUX-ingang voor gemakkelijke aansluiting op vrijwel elk elektronisch apparaat

   Dankzij de AUX-ingang kunt u MP3-inhoud direct afspelen vanaf draagbare mediaspelers. Naast het genot van uw favoriete muziek met de hoogwaardige geluidskwaliteit van de luidspreker, is de AUX-ingang ook bijzonder handig. U hoeft alleen maar uw draagbare MP3-speler aan te sluiten op de luidspreker.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in