Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

Spaarlamp met zacht en gloedvol licht

U hoeft geen genoegen meer te nemen met hard, onaantrekkelijk licht. Softone energiebesparende lampen geven zacht licht dat aangenaam is voor uw ogen. U kunt uit allerlei lichteffecten kiezen, van inspirerend fris licht om bij te werken tot warm licht voor ontspanning.

Alle awards bekijken

Productkenmerken

 • Dimmen zorgt voor een gezellige sfeer

  Meerdere lampen in een ruimte belichten verschillende hoeken en zijden, waardoor de ruimte levendiger lijkt. Door deze lampen te dimmen kunt u allerlei sferen creëren, van gezellig tot levendig.

 • Geeft een zacht, diffuus licht dat aangenaam is voor uw ogen

  Op volle, gelijkmatige sterkte geven deze Philips-lampen een diffuus lichteffect dat niet fel is of schittert.

 • Ziet eruit als een standaardlamp

  Is qua vorm, afmetingen en uiterlijk identiek aan een standaardlamp en past precies.

 • Bespaart tot 78% energie en gaat 10 jaar mee

  Bespaar tot 78% energie in vergelijking met een standaardlamp. Deze spaarlamp van Philips betaalt zichzelf terug en gaat 10 keer zo lang mee. Verlaag uw energierekening en begin nu met besparen.

* Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
* * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in