Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900886603/8727900886603_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Tornado

  Compacte TL, spiraalspaarlamp

  Direct op volle sterkte

  De Tornado is buitengewoon helder en maakt kleuren levendiger. Deze lamp van Philips geeft direct licht en past door het compacte ontwerp overal. De Tornado levert tot wel 8 jaar energiebesparing op* * Vergeleken met traditionele gloeilampen Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tornado Compacte TL, spiraalspaarlamp

32W (145W), E27, Cool daylight, Niet-dimbaar 8727900886603 Soortgelijke producten zoeken

Direct op volle sterkte

Direct helder licht

 • Lange levensduur tot wel acht jaar

  Lange levensduur tot wel acht jaar

  De Philips-spaarlampen zijn duurzaam. De lampen gaan tot 8 jaar mee, dus u hoeft niet langer regelmatig nieuwe lampen te kopen en te vervangen én u verbruikt al die tijd minder energie.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Spaarlampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in