Direct op volle sterkte

  Onmiddellijk helder licht, waardoor de kleuren levendiger lijken;

 • Direct op volle sterkte

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Direct op volle sterkte

  De Tornado is buitengewoon helder en maakt kleuren levendiger. Deze lamp van Philips geeft direct licht en past door het compacte ontwerp overal. De Tornado levert tot wel 10 jaar energiebesparing op* * Vergeleken met traditionele gloeilampen

  Alle specificaties bekijken
  Alle awards bekijken

  Productkenmerken

  • Bespaart tot wel 80% aan energie en geld

   Deze lamp bespaart geld en tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening.

  * Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
  * * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in