Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

   Productkenmerken

   De Tornado is buitengewoon helder en maakt kleuren levendiger. Deze lamp van Philips geeft direct licht en past door het compacte ontwerp overal. De Tornado levert tot wel 10 jaar energiebesparing op* * Vergeleken met traditionele gloeilampen

   Alle awards bekijken

   Productkenmerken

   • Bespaart tot wel 80% aan energie en geld

    Deze lamp bespaart geld en tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening.

   * Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
   * * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

   Onlangs bekeken producten

   Mogelijk bent u geïnteresseerd in