Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

Automatische inschakeling bij nacht

De Tornado is de nieuwste en krachtigste spaarlamp van Philips. Deze stralende, kleine ernergiebespaarder is supercompact, geeft meer licht en is wel 85% energiezuiniger. Bovendien past hij in vrijwel elke armatuur!

Alle specificaties bekijken

Productkenmerken

  • Beveilig uw huis met automatische sensorverlichting

    Zien of gezien worden in het donker maakt uw huis veiliger. Slimme lampen gaan aan wanneer het donker wordt om u te verwelkomen als u thuiskomt en om ongewenste bezoekers te weren.

* Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
* * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in