LED

  Spot

  Eén spot, drie lichtinstellingen

  Soms wilt u de sfeer aanpassen aan wat u doet. Met een Philips SceneSwitch LED-spot kunt u eenvoudig de lichtstanden veranderen met uw huidige schakelaar. U hebt geen dimmer of aanvullende installatie nodig. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 12,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Eén spot, drie lichtinstellingen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LED Spot

4, 5W-2, 8W-1, 3W (50W), GU10, Warm wit, Niet-dimbaar 8718696598580 Soortgelijke producten zoeken

Eén spot, drie lichtinstellingen

Geschikt voor uw huidige schakelaar

 • 36º halogeenlichtbundel

  36º halogeenlichtbundel

  Deze LED-spot heeft een bekende, gerichte lichtbundel en ziet er hetzelfde uit en voelt hetzelfde als halogeenspots. De spot is geschikt voor accentverlichting en algemene verlichting.

 • De lamp kan de laatst gekozen instelling onthouden

  Deze SceneSwitch-lamp heeft een ingebouwde geheugenchip die uw laatst gekozen lichtinstelling onthoudt als de verlichting langer dan 6 seconden is uitgeschakeld. Als u niet vaak tussen activiteiten wisselt, staat het licht in uw favoriete modus wanneer u het inschakelt.

 • Geen dimmer of extra installatie nodig

  Levert direct uit de doos een scala aan geweldige lichtscènes, één voor elke behoefte en stemming. De intelligentie zit in de lamp zelf, dus er is geen dimmer of andere extra installatie vereist. Vervang uw lamp door deze SceneSwitch-lamp en wissel van scène met uw bestaande muurschakelaar. Met minimale investering en moeite geniet u van het maximale comfort. Nu kunt u gemakkelijk de sfeer afstemmen op uw bezigheden en uw stemming.

 • Hiermee zet u de lamp terug naar de standaard fabrieksinstelling

  Indien er meerdere lampen worden gebruikt die niet meer zijn gesynchroniseerd, schakelt u de verlichting binnen 1 seconde in en weer uit om de lampen terug te zetten naar de standaard fabrieksinstelling.

 • Drie lichtinstellingen van 2700 K, 2500 K en 2200 K

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en gezellig licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde energieker licht produceren. Met deze nieuwe SceneSwitch-lampen kunt u van functionele verlichting naar natuurlijk licht naar een gezellig, warm dimlicht schakelen. Lichtniveaus kunnen worden gewijzigd van 100% naar 40% naar 10%. Nu kunt u uw kamer eenvoudig aanpassen aan verschillende taken of uw stemming.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in