Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598412/8718696598412_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Lamp

  Verander de lichtstand zonder de lampen te veranderen

  Soms wilt u de sfeer aanpassen aan wat u doet. Met een Philips SceneSwitch LED-lamp kunt u eenvoudig de lichtstanden veranderen met uw huidige schakelaar. U hebt geen dimmer of aanvullende installatie nodig. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Verander de lichtstand zonder de lampen te veranderen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verander de lichtstand zonder de lampen te veranderen

Geschikt voor uw huidige schakelaar

 • Hoge kleurweergave (CRI > 80) voor levendige kleuren

  De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk buitenlicht heeft een CRI van 100 en wordt gebruikt als vergelijkingsstandaard voor alle andere lichtbronnen. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, dicht bij de waarde van de zon, waardoor kleuren levensecht en natuurlijk worden weergegeven.

 • Geen dimmer of extra installatie nodig

  Levert direct uit de doos een scala aan geweldige lichtscènes, één voor elke behoefte en stemming. De intelligentie zit in de lamp zelf, dus er is geen dimmer of andere extra installatie vereist. Vervang uw lamp door deze SceneSwitch-lamp en wissel van scène met uw bestaande muurschakelaar. Met minimale investering en moeite geniet u van het maximale comfort. Nu kunt u gemakkelijk de sfeer afstemmen op uw bezigheden en uw stemming.

 • Hiermee zet u de lamp terug naar de standaard fabrieksinstelling

  Indien er meerdere lampen worden gebruikt die niet meer zijn gesynchroniseerd, schakelt u de verlichting binnen 1 seconde in en weer uit om de lampen terug te zetten naar de standaard fabrieksinstelling.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Bespaar tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening.

 • U kunt de lichtkleur aanpassen met de bestaande muurschakelaar

  Gebruik de schakelaar om de sfeer te veranderen van licht dat lijkt op natuurlijk daglicht naar een warm, gezellig licht dat u helpt te ontspannen en genieten van het moment. Nu kunt u uw kamer eenvoudig aanpassen aan allerlei activiteiten of aan uw stemming.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in