-

White ambiance

  -

  White ambiance

  Licht voor uw speciale momenten

  Voeg een Philips Hue White Ambiance spot toe aan jouw Hue systeem en verrijk jouw interieur met verschillende tinten wit licht, van warm wit tot koel daglicht. Je kunt er energie door krijgen, kunt beter lezen en kunt je beter concentreren en ontspannen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue White ambiance

Losse lamp, GU10, 5, 5W 8718696598283 Soortgelijke producten zoeken

Licht voor uw speciale momenten

Van zonsopkomst tot zonsondergang

 • Op natuurlijke wijze wakker worden en gaan slapen

  Op natuurlijke wijze wakker worden en gaan slapen

  Philips Hue helpt u uit bed zoals u dat wilt, zodat u uw dag met een fris gevoel begint. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker zodat het effect van zonsopgang wordt gecreëerd en u makkelijker wakker wordt.

 • Creëer de gewenste sfeer met warm wit tot Koel daglicht

  Creëer de gewenste sfeer met warm wit tot Koel daglicht

  Creëer de juiste sfeer voor elk moment en versier uw huis met warm tot koud wit licht. U kunt het hele jaar door van verschillende stijlen genieten. Kies voor het heldere witte licht van de eerste lentedagen, het warm witte licht van de zomerzon of voor koel daglicht in de winter.

 • Ontspan, lees, concentreer u en word energieker met lichtinstellingen

  Ontspan, lees, concentreer u en word energieker met lichtinstellingen

  Licht beïnvloedt ons humeur en gedrag. Met Philips Hue maakt u van uw dagelijkse activiteiten momenten waarvan u kunt genieten. Sla uw ochtendkoffie over en bereid u voor op de dag met koel, helder wit

 • Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Met de Philips Hue iOS- en Android-app kunt u uw verlichting op afstand bedienen waar u ook bent. Controleer of u bent vergeten uw lampen uit te schakelen voordat u van huis ging, en schakel ze in als u niet voor het donker thuis bent.

 • Stel timers in voor uw gemak

  Stel timers in voor uw gemak

  Met de schemafunctie van de Philips Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof u thuis bent als u niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer u thuiskomt. U kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kunt u het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

 • Dimmen zonder installatie

  Dimmen zonder installatie

  Ervaar gegarandeerd eenvoudig dimmen met Philips Hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, elektricien of installatie vereist

 • Regel het op uw eigen manier

  Regel het op uw eigen manier

  Verbind uw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app of voeg schakelaars toe aan uw systeem om uw lampen in te schakelen. U kunt timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen voor de volledige Philips Hue-ervaring. Philips Hue werkt zelfs met Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Home zodat u uw verlichting met uw stem kunt bedienen.

 • Vereist een Philips Hue-bridge

  Vereist een Philips Hue-bridge

  Sluit uw Philips Hue-lampen aan met de bridge om uw lampen te bedienen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app.

 • Draadloos bedienbare LED lamp

  Draadloos bedienbare LED lamp

  Deze LED lamp is draadloos bedienbaar als je hem aansluit op de Philips Hue bridge voor slimme bediening of op de Philips Hue dimmer switch.

 • Past perfect

  Past perfect

  De Philips Hue white ambiance GU-10 lamp is ontworpen om naadloos in jouw bestaande armaturen te passen. Hierdoor is het een slim, energiezuinig alternatief voor traditionele halogeenspots

 • Alleen dimbaar met Philip Hue compatibele apparaten

  Dit product is alleen dimbaar als het is aangesloten op de Philips Hue bridge of op een Philips Hue compatibel apparaat

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in