Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696588840/8718696588840_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Lamp

  Eén lamp, drie lichtinstellingen

  Soms wilt u de sfeer aanpassen aan wat u doet. Met een Philips SceneSwitch LED-lamp kunt u eenvoudig de lichtstanden veranderen met uw huidige schakelaar. U hebt geen dimmer of aanvullende installatie nodig. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 15,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Eén lamp, drie lichtinstellingen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LED Lamp

8W-5W-2W (60W), E27, Warm wit, Niet-dimbaar 8718696588840 Soortgelijke producten zoeken

Eén lamp, drie lichtinstellingen

Geschikt voor uw huidige schakelaar

 • De lamp kan de laatst gekozen instelling onthouden

  Deze SceneSwitch-lamp heeft een ingebouwde geheugenchip die uw laatst gekozen lichtinstelling onthoudt als de verlichting langer dan 6 seconden is uitgeschakeld. Als u niet vaak tussen activiteiten wisselt, staat het licht in uw favoriete modus wanneer u het inschakelt.

 • Hoge kleurweergave (CRI > 80) voor levendige kleuren

  De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk buitenlicht heeft een CRI van 100 en wordt gebruikt als vergelijkingsstandaard voor alle andere lichtbronnen. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, dicht bij de waarde van de zon, waardoor kleuren levensecht en natuurlijk worden weergegeven.

 • Geen dimmer of extra installatie nodig

  Levert direct uit de doos een scala aan geweldige lichtscènes, één voor elke behoefte en stemming. De intelligentie zit in de lamp zelf, dus er is geen dimmer of andere extra installatie vereist. Vervang uw lamp door deze SceneSwitch-lamp en wissel van scène met uw bestaande muurschakelaar. Met minimale investering en moeite geniet u van het maximale comfort. Nu kunt u gemakkelijk de sfeer afstemmen op uw bezigheden en uw stemming.

 • Hiermee zet u de lamp terug naar de standaard fabrieksinstelling

  Indien er meerdere lampen worden gebruikt die niet meer zijn gesynchroniseerd, schakelt u de verlichting binnen 1 seconde in en weer uit om de lampen terug te zetten naar de standaard fabrieksinstelling.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Bespaar tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening.

 • Drie lichtinstellingen van 2700 K, 2500 K en 2200 K

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en gezellig licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde energieker licht produceren. Met deze nieuwe SceneSwitch-lampen kunt u van functionele verlichting naar natuurlijk licht naar een gezellig, warm dimlicht schakelen. Lichtniveaus kunnen worden gewijzigd van 100% naar 40% naar 10%. Nu kunt u uw kamer eenvoudig aanpassen aan verschillende taken of uw stemming.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in