LED

Capsule

  LED

  Capsule

  Een vertrouwde lichtbundel en innovatief design

  Deze LED-capsule verspreidt helder, wit licht en moet worden gebruikt in combinatie met 12 volt-armaturen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LED Capsule

1, 2W (10W), G4, Warm wit, Niet-dimbaar 8718696578216 Soortgelijke producten zoeken

Een vertrouwde lichtbundel en innovatief design

Vermijd het gedoe van capsules verwisselen

 • Een eenvoudige LED voor dagelijks gebruik

  Een eenvoudige LED voor dagelijks gebruik

  De Philips-LED is de perfecte lamp voor dagelijks gebruik. Hij geeft prachtig licht en levert betrouwbare prestaties die u verwacht van LED met een betaalbare prijs.

 • Meer informatie over licht

  Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en rustgevend licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde koeler en energieker licht produceren. CRI: De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, zodat kleuren echt en natuurlijk worden weergegeven.

 • Echt warm wit licht zoals van een gloeilamp

  Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 2700 K, en zorgt voor een warme, rustige sfeer; perfect geschikt voor ontspanning. Dit licht van 2700 K is ideaal voor de verlichting van uw woonomgeving

 • Vergelijkbare vorm en grootte als halogeencapsules

  Dit is een moderne LED-capsule met een schitterend gevormd ontwerp en bekende afmetingen. De perfecte duurzame vervanging voor traditionele halogeencapsules.

 • Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

 • Beter voor uw portemonnee en het milieu

  LED-technologie bespaart tot wel 90% energie in vergelijking met standaardlampen. Het betaalt zichzelf dus terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Het draagt bij aan een beter milieu.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in