LED

Kaars

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696573853/8718696573853_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Kaars

  Ontworpen om gezien te worden

  Vertrouwde vormen waar u van houdt. Ze verbruiken ongeveer 80% minder energie dan traditionele lampen dankzij de nieuwste energiezuinige LED-technologie en ze gaan tien keer langer mee. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 7,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LED Kaars

2W (25W), E14, Warm wit, Niet-dimbaar 8718696573853 Soortgelijke producten zoeken

Ontworpen om gezien te worden

Ziet er goed uit, aan én uit

 • Meer informatie over licht

  Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en rustgevend licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde koeler en energieker licht produceren. CRI: De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, zodat kleuren echt en natuurlijk worden weergegeven.

 • Echt warm wit licht zoals van een gloeilamp

  Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 2700 K, en zorgt voor een warme, rustige sfeer; perfect geschikt voor ontspanning. Dit licht van 2700 K is ideaal voor de verlichting van uw woonomgeving

 • Vintagestijl, moderne LED-technologie

  LED Classic-lampen zijn gebaseerd op standaard energiezuinige LED-technologie. U kunt nu genieten van een lamp in retrostijl met geavanceerde technologie in combinatie met een klassiek ontwerp.

 • Vergelijkbare vorm en grootte als kaarsgloeilamp

  Dit is een moderne, energiebesparende standaard-LED-lamp met een schitterend gevormd ontwerp en bekende afmetingen. De perfecte duurzame vervanging voor traditionele standaardgloeilampen.

 • Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

 • Beter voor uw portemonnee en het milieu

  LED-technologie bespaart tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Het betaalt zichzelf dus terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Het draagt bij aan een beter milieu.

 • Ideaal voor decoratieve armaturen

  Moderne verlichting in LED-kaarsen van Philips voor gebruik in decoratieve armaturen, zoals in kroonluchters, plafondventilators, vanitystrips en lantaarns.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in