White ambiance

  White ambiance

  Licht voor uw speciale momenten

  Ga aan de slag met de Philips hue white ambiance starterkit en geniet op elk moment van uw dag van natuurlijk wit licht, van zonsopkomst tot zonsondergang. Bedien het licht via uw smartphone of tablet of de meegeleverde draadloze schakelaar en maak verbinding met draagbare producten. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue White ambiance

Starterkit, E27, 9, 5W 8718696548752 Soortgelijke producten zoeken

Licht voor uw speciale momenten

Van zonsopkomst tot zonsondergang

 • Van warm wit tot koel helder daglicht

  Bepaal de juiste sfeer voor elk moment met schitterend, natuurlijk wit licht. Stel met de app de wittinten in, van koel stimulerend daglicht tot ontspannend, warm wit licht. Bepaal zelf de lichtsfeer in huis. Niet te licht. Niet te donker. Precies goed.

 • Meer energie en concentratie of beter lezen en ontspannen met licht

  Licht beïnvloedt ons humeur, ons gedrag, onze concentratie en ons ritme. Met de app stelt u het optimale licht voor de gelegenheid in. Philips hue helpt u meer energie te krijgen, te concentreren, te lezen en te ontspannen. Maak van elk moment in uw dagritme een moment om van te genieten. Voel het verschil. Voel u beter.

 • Geleidelijk wakker worden met uw eigen zonsopgang

  Maak uw slaapritme gemakkelijker en wordt geleidelijk wakker voor een frisse start van elke dag. Philips hue helpt u op een leuke manier wakker te worden. Door het geleidelijk toenemende licht krijgt u het gevoel dat u op een natuurlijke manier wakker wordt met zonlicht, in plaats van uit uw slaap gerukt te worden door een wekker.

 • Uw verlichting bedienen, op uw manier

  Verbind uw Philips hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips hue-app of voeg schakelaars toe aan uw systeem om uw lampen in te schakelen. U kunt timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen voor de volledige Philips hue-ervaring.

 • Bediening via de meegeleverde Philips hue draadloze schakelaar

  Bedien uw Philips hue-lampen zonder uw smartphone of tablet. Met de meegeleverde draadloze schakelaar schakelt u de verlichting aan/uit, schakelt u tussen 4 vooraf ingestelde lichtinstellingen en dimt u naar de juiste helderheid. Via de Philips hue-app kunt u de schakelaar configureren en voegt u uw favoriete Philips hue-lichtscènes toe. Kan snel, eenvoudig en zonder gedoe worden geïnstalleerd. Bevestig de schakelaar waar u maar wilt met de schroeven of het plakband aan de achterkant.

 • Kan op uw draagbare producten worden aangesloten

  Sluit Philips hue aan op uw draagbare producten en ontgrendel functies die in het dagelijks leven van pas komen. Philips hue kan al op Apple Watch, Android-producten, Pebble en diverse populaire fitnesstrackers via IFTTT, zoals Fitbit en Jawbone, worden aangesloten. Hiermee kunt u automatisch het licht weer aandoen als u begint wakker te worden, of wanneer u uw slaapdoel voor de nacht hebt bereikt.

 • Compatibel met Apple HomeKit-technologie en werkt met Nest

  Philips hue kan op andere merken en producten worden aangesloten waardoor verbinden en verbonden zijn naar een hoger niveau worden getild. Friends of hue werken gewoon voor u in uw huis samen. Philips hue is compatibel met Apple HomeKit-technologie. Vraag Siri uw verlichting aan te doen of scènes te herroepen zonder dat u één knop hoeft aan te raken, of gebruik apps van derden om uw verlichting met andere Apple HomeKit-compatibele apparaten te koppelen. Philips hue is ook compatibel met Nest om uw huis goed doordacht en comfortabel te maken, waar u ook bent.

 • Verbind tot wel 50 Philips hue-lampen

  U kunt maximaal 50 lampen en 7 hue-dimmers op de Philips hue bridge (meegeleverd) aansluiten. Begin gewoon met een van de beschikbare startersets en voeg Philips hue-producten toe. Vervolgens kunt u uw verlichting door met uw vinger te vegen via de intuïtieve Philips hue-app voor iOS- en Android-smart-apparaten bedienen. Philips hue is gebaseerd op ZigBee, een energiezuinige, veilige en betrouwbare technologie, waarmee u uw verlichting kunt bedienen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen aan het systeem toegevoegd. Zowel software- als firmware-updates worden draadloos en naadloos rechtstreeks op uw Philips hue-product uitgevoerd

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in