Tap-schakelaar

  Tap-schakelaar

  Uw favoriete scènes wanneer u dat wilt

  Philips Hue tap is de eerste draadloze slimme schakelaar waarmee u via een aanraking uw Philips Hue-verlichting kunt bedienen. Koppel hem aan de Philips Hue bridge en regel 4 verschillende Philips Hue-lichtscènes zonder uw smart device te gebruiken.

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Uw favoriete scènes wanneer u dat wilt

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Uw favoriete scènes wanneer u dat wilt

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Uw favoriete scènes wanneer u dat wilt

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Uw favoriete scènes wanneer u dat wilt

een aanraking is voldoende

 • 4 knoppen om 4 verschillende scènes te activeren

  4 knoppen om 4 verschillende scènes te activeren

  U kunt uw 4 favoriete Philips hue-lichtinstellingen instellen in de Philips hue tap-schakelaar. Selecteer een zelfbedachte scène, een van de scènes van Philips of programmeer een knop om alle lampen uit te schakelen. U kunt eenvoudig de gewenste configuratie maken via de Philips hue-app. Het is allemaal aan u.

 • Plaats daar waar u een lichtschakelaar nodig hebt

  Plaats daar waar u een lichtschakelaar nodig hebt

  De Philips hue tap-schakelaar kan overal in huis worden geplaatst en gebruikt: aan de muur bij de deur, naast uw favoriete leunstoel of op uw nachtkastje. Met de Philips hue tap-schakelaar kunt u connected lighting eenvoudig gebruiken voor functionele, alledaagse dingen. Het systeem is draadloos dus u kunt het overal plaatsen, met de schroeven of het plakband aan de achterzijde van de schakelaar.

 • Draadloze schakelaar en afstandsbediening in één

  Draadloze schakelaar en afstandsbediening in één

  Met de Philips hue tap zijn uw favoriete scènes altijd binnen handbereik. U kunt de schakelaar van de plaat af draaien dus is de Philips hue tap-schakelaar ook gemakkelijk te gebruiken als afstandsbediening.

 • Kinetische energie - geen batterijen nodig

  Kinetische energie - geen batterijen nodig

  De Philips hue tap gebruikt kinetische energie en werkt door middel van aanraken dus u hebt geen batterijen nodig. Dit betekent dat Philips hue tap precies 0 watt energie verbruikt, waardoor deze oplossing slim en milieuvriendelijk is, geen chemisch afval heeft en eenvoudig kan worden gebruikt.

 • Verbind tot wel 50 Philips hue-lampen

  Verbind tot wel 50 Philips hue-lampen

  U kunt tot 50 lampen en 10 accessoires verbinden met de Philips Hue bridge (niet meegeleverd). Begin gewoon met een van de beschikbare starterkits of een aparte bridge en voeg naar wens Philips Hue-producten toe. Vervolgens kunt u uw verlichting met een vingerveeg bedienen via de intuïtieve Philips Hue-app. Philips Hue is gebaseerd op ZigBee, een energiezuinige, veilige en betrouwbare technologie waarmee u de lampen kunt bedienen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Zowel software- als firmware-updates worden draadloos en naadloos uitgevoerd, rechtstreeks op uw Philips Hue-producten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in